promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy Feró is elkapta már a koronavírust
Borítókép:  Ripost
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bár már néhány hete túlesett a betegségen, még csak most derült ki, hogy Nagy Feró és a felesége is elkapta a koronavírust.

Nagy Feró és a Beatrice egy titkos projekten dolgozott az utóbbi hetekben, és éppen emiatt történt meg, hogy nem csak ő, de a felesége is megfertőződött a koronavírussal. Bár már mindketten régen túl vannak rajta, Feró még csak most beszélt arról, hogy hogyan élték meg a betegséget.

„Több mint két héttel ezelőtt túlestünk rajta. A forgatáson kiderült, hogy az egyik kolléga megfertőződött, így mindenkin elvégezték a tesztet. Akkor közölték velem, hogy bár óvatos voltam, én is beteg vagyok. A feleségem is elkapta a kórt, így együtt szenvedtük végig ezt az időszakot”

– kezdte a Star magazinnak Feró.

Elmondása szerint a felesége sokkal rosszabbul viselte a fertőzést, mint ő, de szerencsére mindkettejükön átment 3-4 nap alatt.

„Kisebb pánikba estem, mégiscsak egy világjárványról beszélünk! Iszonyúan fáradt voltam, ki sem tudtam kelni az ágyból, nehezemre esett a mozgás. Lázam nem volt, súlyos tünetekről, szövődményekről pedig szó sincs. Egész jól megúsztuk a történteket, hálás is vagyok ezért. Házi karanténban voltunk, a család meg sem látogathatott. Rettentően fájt, hogy nem láthattam az unokáimat, de felül kellett emelkedni ezen, hiszen az ő egészségük mindennél fontosabb. Mióta meggyógyultunk, a fiamék még jobban vigyáznak ránk, kicsit megijedtek, de legalább már túl vagyunk rajta”

– fogalmazott Feró.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás