promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Matthew McConaughey egy zsarolás miatt vesztette el szüzességét
Borítókép:  NBC
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nemrég megjelent Matthew McConaughey Greenlight (Zöldlámpa) című önéletrajzi könyve, amelyben sokkoló titkokat fed fel fiatalkoráról. Többek között azt is elárulta, hogy tinédzserként többször is bántalmazták szexuálisan.

„Legelőször 15 éves koromban zsaroltak meg a szexszel. [...] Sokáig meg voltam győződve róla, hogy a pokolra fogok jutni, amiért házasság előtt szexeltem. Ma már csak abban vagyok biztos, hogy remélem, tévedtem”

– írja a könyvben McConaughey a Today című lap szerint.

Az Oscar-díjas színész emellett azt is elárulta, hogy 

tizennyolc éves korában megerőszakolta egy férfi, miközben ő öntudatlanul feküdt egy furgon hátuljában.

Egyik visszaélési esetet sem elemezte részletesebben, ugyanakkor kiemelte, hogy sosem tekintett áldozatként magára a múltban történtek miatt.

„Rengeteg minden utal arra, hogy az élet boldoggá akar tenni engem”

– írja a Greenlightban.


Forrás:Libri.hu

A háromgyerekes családapa könyvében részletezi szülei viharos házasságát is, akik többször is elváltak, majd újra összeházasodtak.

Őszinte önéletrajzi könyvében a színész zöld, sárga vagy piros lámpaként határozza meg életének olyan pillanatait, amelyek miatt előrelépett, szünetet kellett tartania vagy megállt. Művében olyan értékes élettapasztalatokat és leckéket vesz számba, amelyek mindenképpen tanulsággal szolgálhatnak az olvasók számára is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás