Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dancing with the Stars: két versenyző is koronavírusos lett

Dancing with the Stars: két versenyző is koronavírusos lett

Színes

Dancing with the Stars: két versenyző is koronavírusos lett

Színes

BTP 06:08

Marsi Anikó és Osvárt Andrea nem tudtak színpadra állni a Dancing with the Starsban.

Nagy kavarodás volt a járvány miatt a TV2-n futó Dancing with the Stars október 24-ei adásában, mivel Marsi Anikó és Osvárt Andrea is elkapta a koronavírust. Természetesen így a táncpartnereik, Szabó Gábor, illetve Suti András se álltak színpadra mással.  

A műsorban Marsi Anikó telefonon, míg Osvárt Andrea interneten jelentkezett be.

„Most majd megszakad a szívem, mert hogy látlak benneteket, és még soha nem néztem végig televízión keresztül a műsort. Biztos nagyon fog tetszeni, de nagyon rossz, hogy nem lehetek ott. Hála égnek a betegségen túl vagyok, nincsen semmi bajom. A kötelezőségeken túl kell esni, hiányoznom kell, de alig várom, hogy visszatérjek hozzátok. Igazából csak annyit tudok üzenni nektek is és a nézőknek is, hogy nagyon-nagyon vigyázzatok magatokra, egymásra. Ahogy minden áldott este a Tényekben is elmondjuk: tartsátok be a kötelezőségeket, a szabályokat, tudjátok, hogy miről van szó”

- mondta a Tények hírolvasója.  

Utána Osvárt Andrea is bejelentkezett, aki szintén elmondta, hogy egyáltalán nem érzi magát betegnek, de hát a tesztje neki is pozitív lett.

Helyettük az első két adásban kiesett párosok, Győrfi Dániel és Stana Alexandra, valamint Emilio és Tóth Orsolya tértek vissza.

Borítókép: TV2