Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Élő adásban szúrták meg Bochkor Gábort – videó

Élő adásban szúrták meg Bochkor Gábort – videó

Színes

Élő adásban szúrták meg Bochkor Gábort – videó

Színes

Baranyecz János 11:11

Olyan dolog történt Bochkor Gábor reggeli műsorában, amire eddig még talán sosem volt példa a magyar rádiózás történetében.

A Bochkor Gábor és Lovász László által vezetett Bochkor című műsor vendége volt a Retro Rádión Dr. Torzsa Péter – aki amúgy Bochkor háziorvosa –, és többek között a koronavírus-járvány, illetve az influenza elleni oltás szükségessége volt a téma. Kiderült, hogy szerintük az utóbbi, apró beavatkozás kifejezetten előnyös, ezért bátor dologra szánták el magukat a műsorvezetők.

Bochkor Gábornak ugyan nem volt túl meggyőző a mosolya, de végül engedte, hogy élő adásban beadják neki az influenza elleni oltást, miközben igazán szenvedő arcot vágott, és még a száján is hosszú másodpercekig olyan hangok jöttek ki, mintha éppen egy elindulni nem akaró Kispolszkit utánozna.

Arra is fény derült, hogy Bochkor Gábor ráadásul még fél is a tűtől, szóval elég nagy bátorságot mutatott ezzel a tettével, amit nem biztos, hogy mindenki bevállalt volna. Utána Lovász László is megkapta a maga tűszúrását, szóval minden szurit kiosztott a doktor bácsi, ezzel pedig létrejött a magyar televíziózás egy újabb mérföldköve, hiszen ilyesmi valószínűleg még sosem fordult elő.

Itt lehet megnézni az említett esetet, ahol a tizenhetedik percnél kezdődik Bochkor oltása:

Borítókép: Bochkor / facebook.com/Bochkor (screenshot)