promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Vannak olyan emberek, akiknek mindig kell valaki, akit közösen szidhatnak”
Borítókép:  Dér Heni / rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengetegen támadták a Nyerő páros fináléja után Dér Henit, de Sebestyén Balázs most megosztott egy bejegyzést, amiben azoknak üzennek, akik az interneten szidnak másokat.

Véget ért az RTL Klub Nyerő páros című műsora, amit egy izgalmas végjáték után Rácz Jenőék nyertek meg, ráadásul úgy, hogy mindenki rájuk szavazott, így Dér Heniék egyetlen voksot sem kaptak a többiektől. Ezek után rengetegen megrohamozták az énekesnő oldalait, és durván lehordták őt a műsorban mutatott, sokak által megkérdőjelezhető viselkedése miatt.

Az NLC most arról ír, hogy valószínűleg Sebestyén Balázsnak is feltűnt a rengeteg online szitkozódás, ugyanis megosztotta a Tabuzz.hu bejegyzését, ami kifejezetten azokat szólítja meg, akik az interneten bántanak másokat:

„Szerintem Dér Heni szerencsére tudja kezelni azt, ami most ellene megy. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy fontos az utálókhoz/zaklatókhoz szólni.

Tudom, hogy a bezártság és az egyre rövidülő nappalok frusztrálnak, de röhejesnek gondolom azt, hogy egy olyan ember torkának esel és írsz minősíthetetlen dolgokat, aki nem követett el (nagy) bűnöket, max csalódást okozott számodra.

Vannak olyan emberek, akiknek mindig kell valaki, akit közösen szidhatnak és nyilvánosan utálhatnak (Máltai lányok, Norbi ...stb). Ezt a frusztrációt vezessétek le valami sporttal/hobbival. Annyi olyan ember és történés van, ami valóban bűn/probléma, ha mindenképpen valaki/valami negatívval akartok foglalkozni, akkor az legalább váljon a társadalom hasznára”.

Ez az úgynevezett cyberbullying számtalan ember életére van negatív hatással, hiszen valódi kilétünket titkolva, következmények nélkül oszthatjuk meg véleményünket a világhálón, ez pedig sokakból a legrosszabbat hozza ki, és ők nem is gondolnak arra, hogy mennyire megbántanak másokat azzal, hogy ilyen módon adják ki magukból a feszültséget.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás