Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szabályosan rommá zúzta a tehervonat a kamiont – videó

Szabályosan rommá zúzta a tehervonat a kamiont – videó

Színes

Szabályosan rommá zúzta a tehervonat a kamiont – videó

Színes

Toronicza Péter 13:15

Túl későn érkezett a segítség a vasúti átjáróban ragadt kamionhoz, így egy tehervonat elsodorta.

Akkor mondhatni valóban megrázó jeleneteknek lehettek volna tanúi az emberek az Egyesült Államokban Indianában, ha a kamionban bent ült volna a sofőr, de hála égnek régen kiszállt. A nyergesvontató valamiért elakadt, és pont a legrosszabb helyen – egy vasúti átjáró kellős közepén.

A helyi építkezésen dolgozó munkások próbálták kitalálni, miképp tudnak segíteni, de akkor már hirtelen elkezdett lezáródni a sorompó, és lehetett hallani a tehervonat hangját a távolból. A sofőr itt már nem próbálkozott tovább és kiszállt, majd olyan messzire próbált jutni a kamiontól, amennyire csak lehet.

A vonat vezetője folyamatosan nyomta a kürtöt, ami azt is jelentette, hogy már nem fog tudni megállni. Másodpercekkel később elég nagy sebességgel teleibe is trafálta a kamiont.

Az ütközés után a vonat hosszú métereken keresztül tolta maga előtt a tehergépkocsit, ami ezután ki is gyulladt, majd gyakorlatilag felismerhetetlenségig égett.

Ha a vonat a pótkocsit csapja el, akkor sokkal súlyosabbak lehettek volna a következmények, de így a mozdonyvezető is csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

Borítókép: Pendleton/Fall Creek Township Fire Department