promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kovács Kati teljesen kiakadt az emberekre
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kovács Katit feldühítik azok az emberek, akik a biztonsági intézkedésekre fittyet hányva nem hajlandók viselni a szájmaszkjukat, és többször is előfordult már, hogy rájuk szólt.

Egyre több ember elégeli meg, és mond nemet a szájmaszk használatára. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a vásárlók gyakran nem hajlandók eltakarni a szájukat és az orrukat, és a boltokban dolgozó biztonsági őrök és eladók nem is szólítják fel erre az embereket. Hasonló látható a budapesti tömegközlekedési eszközökön, ahol senki sem figyelmezteti, és bünteti azokat az utasokat, akik szájmaszk nélkül tartózkodnak a járműveken.

Persze néhányan igyekeznek figyelmeztetni embertársaikat arra, hogy tegyék fel a maszkjukat, és a hírességek is gyakran a közösségi oldalaikra posztolnak olyan fotókat, amivel példát akarnak mutatni és arra próbálnak ösztönözni mindenkit, hogy tartsuk be a szabályokat.

Kovács Kati nemrég a Ripostnak beszélt arról, hogy többször is előfordult már, hogy rá kellett szólnia néhány emberre, mert nem volt rajtuk szájmaszk.

„Többeknél észrevettem, hogy vagy egyáltalán nem viselnek maszkot, vagy nem megfelelően, például nem takarja az orrukat, vagy a szájukat. Elkövettem azt a gyerekes dolgot, hogy több helyen rászóltam az emberekre, hogy legyenek szívesek feltenni a maszkot. Akadt, aki megköszönte, hogy szóltam, mert elfelejtette, viszont volt olyan ember is, aki kijelentette, hogy esze ágában sincs. Vannak nagyon furcsán viselkedő emberek”

Az énekesnő Raktárkoncertje nemsokára elérhetővé válik az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában. Kovács Katin nagyon boldog, hogy újra a színpadon állhatott.

„Teljesen megváltozott az életünk, minden más lett. Merőben szokatlan volt, egyáltalán nem úgy éreztem magam, mint egy énekesnő, hanem mint aki alól elfogyott a talaj, úgyhogy borzasztó volt. Nagyon sokat utaztunk, állandóan emberek között voltunk, ezért előadóművészként nagyon furcsa lett hirtelen ez az óriási csend. Egy másik világ jött el, amiben nem találtuk a helyünket fél éven keresztül. A raktárkoncert visszaadta az önbizalmamat. Szerintem mindenkinek jobb kedve lett ettől. Mondtam is, hogy szívesen eljövök minden nap Raktárkoncertet adni”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás