promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kaliforniában arra kérnek, hogy evés közben is vedd fel a szájmaszkot
Borítókép:  DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A levest akár szürcsölheted szívószállal is, úgy könnyebb lesz a dolgod.

Amerikában közeledik az elnökválasztás, amit 2020. november 3-án tartanak, és a járvány nem könnyíti meg a helyzetet. Feszültség van mindenkiben, és továbbra is nehéz hozzászokni, hogy jelenleg eltér az élet a megszokottól.

A szájmaszk viselését mindenhol nagyon szigorúan veszik a tengerentúlon, és szokott ezekből nézeteltérés is lenni. Múltkor egy nő borult ki teljesen a KFC-ben, gyakorlatilag a pulton ordibálva és fenyegetőzve, mert maszk nélkül nem akarták kiszolgálni. Nos, ez az eset is Kaliforniában történt, és a hölgy biztos nem fog örülni annak, ha meglátja, hogy a kormányzat mit javasol a Twitteren.

„Kimozdultok a hétvégén? Akkor ne felejtsetek el maszkot hordani minden egyes falat között. Tegyél meg mindent, hogy a körülötted lévők egészségesek maradjanak”

- áll a felhívásban.

Vagyis a kaliforniai kormányzat azt ajánlja, hogy evés közben se vegyük le a szájmaszkot. Látni a képen, hogy amíg a falatot a szájunkhoz emeljük, addig nem muszáj rajtunk legyen, de a rágási műveletnek már jobb lenne a maszk mögött zajlania a kiírás szerint.

Szóval ha étterembe megyünk, nem árt kérni a leveshez egy szívószálat, és azt becsúsztatni a maszk alá. A hamburgerhez már érdemesebb egy cipzáras szájmaszkot használni, így nem kell minden harapás után le és felvenni.

A CBS közben kifejtette a cikkében, hogy mekkora hülyeség ez az egész, és inkább senki se tartsa be.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás