promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cristiano Ronaldo nővére átment koronavírus-tagadóba
Borítókép:  Jonathan NACKSTRAND / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Cristiano Ronaldo lánytestvére teljesen kiakadt a koronavírus körüli hajcihőn, miközben az öccse karanténban van.  

Mi is megírtuk, hogy Cristiano Ronaldo elkapta a koronavírust, aki éppen a portugál labdarúgó-válogatott edzőtáborában tartózkodott, amikor megérkezett a teszt eredménye.

A Juventus sztárjának tünetei nincsenek, de karanténban kell maradnia. A szerdai Portugállia–Svédország Nemzetek Ligája-mérkőzést a tévék előtt nézte végig, és fel is kapta magára a válogatott mezt. Ronaldo jól szurkolt, mert a csapattársai 3-0-ra nyertek a svédek ellen.

Ronaldo Olaszországban van, és tünetmentes, így amint negatív tesztet tud produkálni, visszatérhet a pályára és az edzésekre. A hétvégi bajnokit, és a Dinamo Kijev elleni BL-találkozót még ki kell hagynia, de ha minden jól megy, a Barcelona ellen már pályára léphet.

Közben az Eurosport kiszúrta, hogy az ötszörös aranylabdás nővére eléggé kiakadt Instagramon a koronavírus-járvány protokolljai miatt, és már-már átmentek vírustagadóba a kijelentései:

„Azt hiszem ma több ezren vannak úgy ezzel a helyzettel, mint ahogyan én is érzek: elnézve a bevezetett korlátozásokat és az elkülönítési protokollokat, ennél nagyobb hazugságot és átverést még soha életemben nem láttam”

– fejtette ki véleményét Katia Aveiro.

Érthető, hogy a klasszis nővére kiakadt egy picit, de így talán többet árt Ronaldónak, mint használ, már csak azért is, mert a Juventus sztárja is megérti a jelenlegi helyzetet, és nincsen ott a vírustagadók táborában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás