promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Koronavírusos lett Cristiano Ronaldo
Borítókép:  Cristiano Ronaldo a portugál válogatott mérkőzésén. Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Cristiano Ronaldo éppen a portugál labdarúgó-válogatott edzőtáborában tartózkodott, amikor megérkezett a teszt eredménye.

A világban tomboló koronavírus-járvány a sportolókat sem kíméli. Az elsők között kapta el a vírust Paulo Dybala, a Juventus klasszisa, azóta már sokan átestek a betegségen, így például a Ferencváros női kézilabda-csapatának 8 játékosa, vagy Zlatan Ibrahimovic.

A 24.hu vette észre a Portugál Labdarúgó Szövetség közleményét, miszerint

Cristiano Ronaldo koronavírusos lett.

Október 12-én, mint az alábbi fotón is látszik, még minden rendben volt.

A szövetség tájékoztatása szerint a Juventus világklasszis labdarúgójának nincsenek tünetei, és már elhagyta a válogatott edzőtáborát. CR7 pozitív mintája után újratesztelték a válogatott többi labdarúgóját, ám mindenki másnak negatív lett a tesztje, így ők zavartalanul készülhetnek a szerdai Nemzetek Ligája-találkozóra. A luzitánok Svédország legjobbjai ellen lépnek pályára.

A Ferencváros a Juventusszal van egy közös BL-csoportban, ám a budapesti zöld-fehérek csak a sorozat harmadik fordulójában találkoznak az olasz sztárcsapattal. Az Öreg Hölgy addig még összecsap a Barcelonával, és a Dinamo Kijevvel – az valószínűsíthető, hogy ezeken a találkozókon még nem fog pályára lépni Ronaldo.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás