promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hat hétig harcolt a koronavírussal a Juventus sztárja
Borítókép:  Marco Bertorello / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyedülálló eset, mivel négyszer is pozitív lett a tesztje.

A 26 éves argentin Paulo Dybala volt az egyike azoknak a sztárfocistáknak, akik nem csak elkapták a koronavírust, de nagyon nehezen is tudtak kilábalni belőle.

„Még március végén kezdtem el érezni, hogy fáj a fejem és teljesen elgyengülök. Próbálkoztam az edzéssel, de nem kaptam levegőt, és utána ágynak is estem teljesen. A Juventus orvosai elkezdtek a legmodernebb vitaminokkal tömni, de hát kiderült, hogy szükségtelen, mivel a párommal együtt elkaptuk a koronavírust”

– emlékezett vissza a labdarúgó még a kezdetekre.

Dybala hiába érezte jobban magát, a vírus több héten át jelen volt a szervezetében, és négyszer is pozitív lett a koronavírus tesztje. Most nem rég bejelentette, hogy teljesen meggyógyult.

„Ez csak azt bizonyítja, hogy 15 nap sem elég ahhoz, hogy biztosan felépülj”

– mondta Dybala, aki a párjával együtt azt gondolja, hogy az egyetlen biztos mód a vírus terjedésének a megfékezésére a bezárkózás.  

A Juventus sztárja mindenestre valóban jó példával szolgált ahhoz, hogy olykor még a két hetes karantén sem elég. Dybala Isntagramon is megosztotta az örömhírt, hogy teljesen meggyógyult, és reméli, hogy május 18-án már csatlakozhat Cristiano Ronaldóékhoz az edzésen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás