promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszólalt Pintér Tibor, miután elterjedt a hír, hogy megverte alkalmazottját
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megszólalt Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, miután megjelent róla a hír, hogy agyba-főbe verte alkalmazottját, a lovászt, aki felmondott nála. A musical- és operettszínész jelezte, hogy a személyét sértő, valótlan állításokkal szemben jogi lépéseket tesz.

A Blikk értesülései alapján számoltunk be a minap a hírről, miszerint a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, Pintér Tibor összetűzésbe keveredett egyik alkalmazottjával. A bulvárlap egész pontosan arról írt, hogy a musical- és operettszínész annyira felbőszült egyik alkalmazottja felmondásán, hogy agyba-főbe verte a férfit és elvette papírjait.

A Blikknek az esetről az érintett lovász barátja mesélt, míg a sértett csak megerősítette a történtek igazságtartalmát. Pintér Tibor arról beszélt, hogy

„ez az egész egy hazugság”.

A rendőrség az ügyben vizsgálatot indított.

 A Nemzeti Lovas Színház igazgatója, Pintér Tibor kedden már hivatalos sajtóközleményben jelezte, hogy a valótlan állításokkal szemben jogi lépéseket tesz.

„Az elmúlt napokban megjelent, személyével kapcsolatos sajtóközlésekben megfogalmazott valótlan állításokat Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója a leghatározottabban visszautasítja- A személyét érintő, azt sértő, valótlan közlésekkel szemben, a jogellenes közlések jogkövetkezményeinek alkalmazása érdekében a megfelelő lépéseket késedelem nélkül megteszi”

– olvasható a közleményben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás