Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Agyba-főbe verte alkalmazottját Pintér Tibor

Agyba-főbe verte alkalmazottját Pintér Tibor

Színes

Agyba-főbe verte alkalmazottját Pintér Tibor

Színes

Promotions 11:11

Pintér Tiborral, a Nemzeti Lovas Színház igazgatójával egyik alkalmazottja a minap közölte, felmond. Ezen a musical- és operettszínész annyira felbőszült, hogy agyba-főbe verte a férfit és elvette papírjait.

Igen szokatlan felmondási procedúrán esett át az a férfi, aki lovászként dolgozott a Szigetszentmiklósi Sziget Színház és a Nemzeti Lovas Színház igazgatójánál, Pintér Tibornál. Amikor Tenya megtudta, hogy alkalmazottja nem kíván többé nála dolgozni, annyira felhúzta magát, hogy agyba-főbe verte és iratait is elvette – számolt be a hírről a Blikk.

A bulvárlap jelzi, nemcsak a férfin vezette le dühét a musical- és operettszínész, hanem a sértett kocsijának is nekiesett. A rendőrség lopás, rongálás és testi sértés miatt indított vizsgálatot Pintér Tibor ellen, akit ugyan megkeresett a Blikk, de nem kívánt megszólalni az ügyben.

Pintér Tibor idáig jobbára nőügyei miatt került a hírekbe. De volt olyan is, hogy a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben még a házába is beengedte a lovát. A karantén idején pedig szerenádozással kedveskedik neki.

 

Borítókép: TV2