promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új hajjal hódít Liptai Claudia – fotók
Borítókép:  Liptai Claudia / blikkruzs.blikk.hu (Weber Zsolt)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Liptai Claudia most, hogy végre kigyógyult a koronavírusból, új frizurát csináltatott magának, a végeredmény pedig lenyűgözte a rajongóit.

Elég megterhelő időszakon van túl Liptai Claudia, hiszen pár hete kiderült, hogy sajnos ő is elkapta a hírhedt koronavírust, ami nem elég, hogy nagyon megviselte a szervezetét, de emiatt az Álarcos énekes című műsortól is váratlanul búcsúznia kellett, ahol titokban Röfiként szerepelt. Már szerencsére jobban érzi magát a bombaformában lévő híresség, és ezt legutóbbi posztja is bizonyítja.

Liptai Claudia végre visszakapta a szabadságát, ezért egy kicsit felfrissítette a megjelenését, így most jóval rövidebb, igazán szőke hajkoronával láthatjuk őt, ami a követők visszajelzései alapján remek választásnak bizonyult.

A sztár haja már rengeteg színben tündökölt az utóbbi években, ezért nem csoda, hogy páran meg is említették, hogy leginkább vörös bombázóként kedvelték őt igazán, de természetesen szőkén is könnyedén megy neki a hódítás. Ráadásul a Nagy Ervin főszereplésével készült A tanár című sorozatban barna frizurával is láthattuk őt, szóval ezek alapján tényleg minden jól mutat rajta.

Itt lehet megtekinteni Liptai Claudia új haját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás