promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liptai Claudia legyőzte a koronavírust, de még vannak tünetei – videó
Borítókép:  Liptai Claudia / facebook.com/Liptai Claudia (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Örülhetnek Liptai Claudia rajongói, ugyanis a híresség kiállta a világjárvány próbáit, és videóban árulta el, most hogy érzi magát.

Nagyon elkezdett aggódni a közönség, mikor pár hete kiderült, hogy rengeteg ismert személyiség után sajnos Liptai Claudia is elkapta a hírhedt koronavírust, ráadásul nagyon meglepte a dolog, hiszen nem igazán voltak tünetei. Éppen emiatt olyan veszélyes ez a betegség, a műsorvezető pedig természetesen betartotta a szabályokat, így otthon maradt – és most szerencsére egy hatalmas örömhírt hozott nekünk.

Liptai Claudia már meggyógyult, és a második negatív teszten is túl van, így végre visszakapta az életét, és újból kimehet az utcára, illetve dolgozhat is. Viszont még mindig nem érzi teljesen jól magát, ugyanis hiába győzte le a vírust, az még elég kellemetlen hatással van a szervezetére.

„Sajnos vannak kis maradvány értékei ennek a COVID-nak, ami azt jelenti, hogy például nagyon sokat vagyok fáradt, fáj a fejem, és hát a legrosszabb része az, hogy nagyon komoly szaglás-, és ízvesztésem van, ami azt jelenti, hogy tényleg semmit nem érzek”

– mesélte Liptai Claudia.

Ettől függetlenül látni lehetett rajta, hogy kifejezetten boldog, szóval ezek alapján sokkal jobb a közérzete, és valószínűleg hamarosan a szaglását, ízlelését is visszanyeri, hogy megint 100 százalékig önmaga lehessen. Addig is a családja, meg persze a szabadság felülmúlhatatlan érzése tartja benne a lelket.

Itt lehet megnézni Liptai Claudia bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás