Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Demi Lovato a Kegyetlen játékok miatt csókolózott először lánnyal

Demi Lovato a Kegyetlen játékok miatt csókolózott először lánnyal

Színes

Demi Lovato a Kegyetlen játékok miatt csókolózott először lánnyal

Színes

Toronicza Péter 19:19

Túlságosan felizgatta a lányok közötti nyelves csókjelenet a Kegyetlen játékokban, így őt is érdekelni kezdte a dolog.

A többszörösen Grammy-díjra jelölt amerikai énekesnő még 2008-ban adta ki az első lemezét, és azonnal be is robbant a zenei életbe, majd igazi popikon lett. Mint a legtöbb sztáré, Demi Lovato magánélete is elég kacifántos, és nem csak a szerelmi kapcsolatai, hanem a bulimiája, vagy az önbántalmazásai miatt.

Persze most előbbire koncentrálunk, mivel Lovato köztudottan nem vallja magát heteroszexuálisnak, hanem inkább queernek. Ez egy gyűjtőfogalom az olyan szexuális és nemi kisebbségek jelölésére, akik nem heteroszexuálisak vagy ciszneműek.

Az énekesnő a Tan France-nek mesélt először arról, hogy miképp vette észre, hogy a lányok is erősen felizgatják.

„Még elég fiatal voltam, és nem lett volna szabad leülnöm a Kegyetlen játékok című film elé, de megtettem. Van a parkos jelenet, amikor a lányok csókolóznak, na azt nem csak néztem, hanem fel is izgatott. Az motoszkált a fejemben, hogy nekem ezt ki kell próbálnom. 17 éves koromban meg is történt a dolog. Akkor már eldőlt bennem. Van, hogy lányokról írtam néhány dalomat, míg a rajongóim meg voltak róla győződve, hogy pasikról”

– nyilatkozta az énekesnő.

A sztárok ezekben a kérdésekben egyre nyitottabbak, így múltkor Kristen Stewart is elmesélte, hogy milyen volt, amikor 21 évesen randevúzott először lánnyal.

A Kegyetlen játékok igazi klasszikus lett, az a jelenet meg főleg, amikor Sarah Michelle Gellar és Selma Blair a parkban csókolóznak. Nos, ez indította be igazán Demit.

Borítókép: Emma McIntyre / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP