promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Coub-válogatás: amatőr felvételen Ayrton Senna halálos ütközése
Borítókép:  NELSON ALMEIDA / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mutatjuk közben a kutyust, aki nem fél a porszívótól és Elon Muskot is, aki biztosan egy Teslával gördülne ki a Marsra.

Van, hogy a Coubra nem vicceskedést, hanem érdekes rövid videót tesz fel valaki. Most éppenséggel egy részletet Ayrton Senna ütközéséről, ami ugyebár a halálát okozta. Az ikonikus versenyző az imolai pályán a Tamburello-kanyart nem tudta bevenni, és egyenesen a betonfalnak csapódott. Ezt a videót nagyon kevesen láthatták, mivel a nézőtérről vették fel.

A kutyusoknak általában a legnagyobb horror a porszívó, de hát akadnak kivételek. Most egy ilyet láthatunk – a kis kedvencet még meg is nyugtatja a hang.

A Veri az ördög a feleségét egy 1977-es magyar filmszatíra, András Ferenc rendezésében. Sokan imádják az klasszikus poénjai miatt. A filmet majdnem betiltották, mert az akkori stúdióvezetők meg voltak ijedve, hogy a gyomorbajos miniszter rossz fényt vet a politikai vezetőkre. Aztán levetítették a pártüdülőben, ahol Kádár Jánosnak, és még néhány vezetőnek annyira tetszett, hogy ezután már semmi akadálya nem volt annak, hogy bemutassák.

Már éppen ideje volt, hogy Snoop Doggot valaki összevágja az egyik magyar reklámmal. Hogy melyikkel, az legyen meglepetés.

A Coubos feltöltők nem tudják megunni Homelander mészárolós jelenetét a The Boys szériából. Most Supermannel hozták össze a dolgot.

Talán itt van a világ egyik leglazább kutyája – menő és közben ennivaló is egyben.

Egy 3D-s animációt csináltak arról, hogy Elon Musk miképp lépne a Marsra: természetesen a saját lábán biztosan nem, inkább egy Teslával gördülne be.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás