Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kaliforniában arra kérnek, hogy evés közben is vedd fel a szájmaszkot

Kaliforniában arra kérnek, hogy evés közben is vedd fel a szájmaszkot

Színes

Kaliforniában arra kérnek, hogy evés közben is vedd fel a szájmaszkot

Színes

Toronicza Péter 14:12

A levest akár szürcsölheted szívószállal is, úgy könnyebb lesz a dolgod.

Amerikában közeledik az elnökválasztás, amit 2020. november 3-án tartanak, és a járvány nem könnyíti meg a helyzetet. Feszültség van mindenkiben, és továbbra is nehéz hozzászokni, hogy jelenleg eltér az élet a megszokottól.

A szájmaszk viselését mindenhol nagyon szigorúan veszik a tengerentúlon, és szokott ezekből nézeteltérés is lenni. Múltkor egy nő borult ki teljesen a KFC-ben, gyakorlatilag a pulton ordibálva és fenyegetőzve, mert maszk nélkül nem akarták kiszolgálni. Nos, ez az eset is Kaliforniában történt, és a hölgy biztos nem fog örülni annak, ha meglátja, hogy a kormányzat mit javasol a Twitteren.

„Kimozdultok a hétvégén? Akkor ne felejtsetek el maszkot hordani minden egyes falat között. Tegyél meg mindent, hogy a körülötted lévők egészségesek maradjanak”

- áll a felhívásban.

Vagyis a kaliforniai kormányzat azt ajánlja, hogy evés közben se vegyük le a szájmaszkot. Látni a képen, hogy amíg a falatot a szájunkhoz emeljük, addig nem muszáj rajtunk legyen, de a rágási műveletnek már jobb lenne a maszk mögött zajlania a kiírás szerint.

Szóval ha étterembe megyünk, nem árt kérni a leveshez egy szívószálat, és azt becsúsztatni a maszk alá. A hamburgerhez már érdemesebb egy cipzáras szájmaszkot használni, így nem kell minden harapás után le és felvenni.

A CBS közben kifejtette a cikkében, hogy mekkora hülyeség ez az egész, és inkább senki se tartsa be.

Borítókép: DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP