promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Coub-válogatás: a szexi Harley Quinnt még Joker is megtapsolja
Borítókép:  Warner Bros.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A mini-videó válogatásunkban megmutatjuk a friss South Park rész egyik legjobb jelenetét, na meg ismét itt lesz velünk Sylvester Stallone.

Sokan döntenek úgy, hogy magukra öltenek egy Harley Quinn hacukát, amiben tényleg nagyon nehéz nem szexinek és dögösnek lenni. Valaki megtette, és a Coub-univerzumban megtörténhet az, hogy az illető Heath Ledger Jokerétől tapsot, míg Joaquin Phoenixtől egy mosolyt kap.

Aki azt gondolja, hogy a borzok nem viccesek, hát az nagyon is téved. Már csak Billie Eilish Bad Guy című nótájának a remixét kell alájuk keverni, és rögtön kész a móka.

Felkerült a Coub-ra egy kis Sylvester Stallone nosztalgia. Az már biztos, hogy el fog készülni A Pusztító második része, és remélhetőleg itt majd kiderül, hogy mit kell csinálni a kagylókkal. John Spartan addig is tudja, miképp kell beszerezni a papírt a nagydologhoz.

Mi lesz a cukkiniből, ha megeszi a macskát? Dinnye. És mi lesz a macskából, ha megeszi a dinnyét? A Coub-unverzumában ez is kiderül.

Nem olyan rég bemutatták a South Park pandémiás különkiadását.

Itt a járvány alatt rendőrökre bízták a tanítást az iskolában, ahol kitört egy verekedés Kyle és Cartman között. Természetesen az epizód igyekezett reagálni az Amerikában zajló aktuális eseményekre, csakis úgy, ahogyan Trey Parker, a sorozat készítője tud.

Jöjjön egy fiatalember, aki nem úgy bánik a nagyobb és a mini ásóval, mint egy hobbikertész.

Végezetül pedig megmutatjuk a Coub-on, hogyan kellene szörfözni, és persze az ellenpéldát is. Not bad, not bad!

Még több Coub-mókára vágysz? Akkor kattints ide!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás