promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Justin Bieber felesége eléggé félénk szerető volt
Borítókép:  Justin Bieber offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hailey Bieber anno nem mert az utcán csókolózni, most már akár félmeztelenre is vetkőzik egy fotó kedvéért.

Az olasz Vogue Helmut Newtonra is emlékezett, de a főszereplő Justin Bieber és felesége, Hailey Bieber volt. A sztárpárról készült pár merész és igazán szexi fotó, és mi mindről le is rántottuk a leplet.

Az énekesre valóban nagyon jó hatással van Hailey: egészségesen étkezik, mindenben lesi felesége kívánságát, tiszteli az embereket, emiatt depressziója is teljesen elszállt. Justin boldog, és ez meg is látszik rajta. Azért gondoljunk bele, hogy az egykori nőcsábász ma már olyanokat jelent ki, hogy ő bizony szűz maradt volna a házasságig.

A páros általában kendőzetlenül beszél a kapcsolatáról, és azért a képek mellett a Vogue is megszólaltatta őket. Itt derült ki az, hogy Hailey anno elég félénk volt Justin mellett, és az utcán például abszolút nem tudta megcsókolni.

„Ha nem otthon voltunk kettesben, akkor nem tudtam megcsókolni. Nem tetszett, hogy ezekben az intim pillanatokban mások is látnak minket. Aztán rájöttem, hogy ez nem igazán kifizetődő, és elkezdett fárasztani is ez a frusztráció. Szerelmesek vagyunk, és nincsen semmi, amit el kellene rejtenünk a világ elől”

– nyilatkozta Justin kedvese.

Hát, Hailey valóban nem rejt el semmit a világ elől, olyannyira, hogy ma már akár félmeztelenre is vetkőzik az utcán egy fotó kedvéért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás