Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Justin Bieber felesége eléggé félénk szerető volt

Justin Bieber felesége eléggé félénk szerető volt

Színes

Justin Bieber felesége eléggé félénk szerető volt

Színes

Toronicza Péter 06:06

Hailey Bieber anno nem mert az utcán csókolózni, most már akár félmeztelenre is vetkőzik egy fotó kedvéért.

Az olasz Vogue Helmut Newtonra is emlékezett, de a főszereplő Justin Bieber és felesége, Hailey Bieber volt. A sztárpárról készült pár merész és igazán szexi fotó, és mi mindről le is rántottuk a leplet.

Az énekesre valóban nagyon jó hatással van Hailey: egészségesen étkezik, mindenben lesi felesége kívánságát, tiszteli az embereket, emiatt depressziója is teljesen elszállt. Justin boldog, és ez meg is látszik rajta. Azért gondoljunk bele, hogy az egykori nőcsábász ma már olyanokat jelent ki, hogy ő bizony szűz maradt volna a házasságig.

A páros általában kendőzetlenül beszél a kapcsolatáról, és azért a képek mellett a Vogue is megszólaltatta őket. Itt derült ki az, hogy Hailey anno elég félénk volt Justin mellett, és az utcán például abszolút nem tudta megcsókolni.

„Ha nem otthon voltunk kettesben, akkor nem tudtam megcsókolni. Nem tetszett, hogy ezekben az intim pillanatokban mások is látnak minket. Aztán rájöttem, hogy ez nem igazán kifizetődő, és elkezdett fárasztani is ez a frusztráció. Szerelmesek vagyunk, és nincsen semmi, amit el kellene rejtenünk a világ elől”

– nyilatkozta Justin kedvese.

Hát, Hailey valóban nem rejt el semmit a világ elől, olyannyira, hogy ma már akár félmeztelenre is vetkőzik az utcán egy fotó kedvéért.

Borítókép: Justin Bieber offical