promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Justin Bieber és a felesége a Vogue címlapján szeretkeznek
Borítókép:  Justin Bieber offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Legalábbis teljesen ezt a hatást váltja ki a fotó, mintha Justin arra készülne Hailey Bieberrel. Nem ezt szerették volna…

Iszonyatosan szexi az olasz Vogue legújabb címlapja, szó se róla. Justin Bieber és a felesége, Hailey Bieber szerepelnek rajta egy francia ágyban – gyakorlatilag mintha az egész egy előjáték része lenne, és szeretkezéshez készülnének. Az énekes félmeztelen, míg Hailey egy dögös ruhában fekszik a férje mellett.

Ahogy látni lehet, ez az idézet szerepel a fotóhoz csatolva:

„Ott van a szívem, ahol a feleségem is”.

– ez Helmut Newtontól származik. A fotóművész még 2004-ben hunyt el 83 éves korában, és az olasz Vogue előtte szeretett volna tisztelegni. Newton erotikus stílusával forradalmasította a divatfényképészetet. Modelljeit sohasem alávetettként, hanem domináns szerepben mutatta be.

Ez a megemlékezés picit félresikerült, mert érthető, hogy a Vogue a fényképész gyönyörű mondata köré akarta helyezni a Bieber házaspárt, de valóban olyan, mintha Justin csak Hailey melleivel lenne elfoglalva az ágyban.

Amúgy még kaptunk tőlük erotikus képeket, amikből talán az egyik legjobb, amikor félmeztelenül ölelkeznek az utcán, az utolsónál meg mindenki nyugodtan engedje el a fantáziáját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás