promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszületett Palácsik Lilla és Visváder Tamás babája – képek
Borítókép:  Palácsik Lilla és Visváder Tamás / kiskegyed.blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea testvére, Palácsik Lilla életet adott első gyermekének, szerelme pedig nagyon cuki fotókat posztolt.

Palácsik Lilla hétfőn feküdt be a kórházba, és végül kedden megszületett az első kisfia, ezt a hatalmas örömhírt pedig férje, Visváder Tamás jelentette be közösségi oldalán. Természetesen hatalmas a boldogság, mivel már jó ideje várták türelmetlenül a csöppség érkezését, és persze Lilla nővére, Vajna Timi is nagyon izgult miattuk, de most végre megnyugodhatnak, hiszen új taggal bővült a család.

„Édes drága kisfiam! Nagyon vártunk, de most már végre velünk vagy! Először is szeretném, ha tudnád az Anyukád egy brutál kemény nő, egy igazi amazon, egy csoda! Másodszor meg tudd ez a föld a tiéd! Itt nincsenek korlátok, szeretném ha nagy korodban is tudnád hogy ezt a világot a szeretet irányítja! Az élet születése emlékeztessen mindenkit arra, hogy egy óriási körforgásban élünk, aminek minden perce egy ajándék a jó Istentől! Köszönöm az Úrnak, Lillának hogy te vagy nekünk! Nagyon fogunk rád vigyázni és úgy fogunk felnevelni, hogy felnőttkorodban büszke legyél ránk! Hiszem, hogy ezen a földön a szeretet az éltető erő, szeretünk és te is szeress mindenkit”

– írta az instáján a büszke apuka, Visváder Tamás.

A picinek jó ideje a Noah nevet szerették volna adni, de a végén szereplő „h” miatt itthon nem engedélyezték ezt. Eléggé megviselte őket a hír, viszont később találtak egy kiskaput, hátha mégis sikerül megszerezniük, bár annak még nem tudni, hogy mi lett az eredménye – és valószínűleg ezért van az, hogy nem szerepel a posztban a kisfiú neve.

Itt lehet megnézni pár kifejezetten aranyos fotót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás