promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Retteg az éjszakáktól Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla
Borítókép:  Palácsik Lilla és Visváder Tamás. Forrás: Instagram.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Április végén jelentette be Palácsik Lilla, hogy gyermeket vár, ám a terhesség egyre jobban megviseli Vajna Tímea húgát.

A hír bejelentése után Vajna Tímea is elmondta, hogy az a terve, hogy a szülés időpontjában újra Magyarországra érkezik.

Palácsik Lilla a terhesség 34. hetében jár, és Noah egyre elevenebb a kismama pocakjában – írja a Bors.

„Már csak néhány hét van a szülésig, úgyhogy vágjuk a centiket. Nagyon várjuk a kisfiunkat, aki egyre mozgékonyabb Lilla hasában. Szegénykém éjszakánként már alig bír aludni, úgy fáj a dereka. Nyolc párnával veszi körbe magát, ami elég vicces látvány, persze amiben csak tudok, segítek neki”

– mondta a lapnak Lilla férje, Visváder Tamás, aki a koronavírus-járvány miatt csak az elmúlt héten kísérhette el először ultrahangra a kismamát.

A leendő apa azt is hozzátette, hogy mindenképpen apás szülést terveznek, ám a köldökzsinórt semmi pénzért nem hajlandó elvágni:

„Nagyon nehéz volt, hogy eddig nem láthattam, de a 4D-s ultrahangfelvétel most mindenért kárpótolt. Fantasztikus érzés volt így látni a kisfiamat, aki egyébként 90 százalékban rám hasonlít. A szülész is megmondta, hogy tiszta apja ez a gyerek”.

Visváder Tamás egyébként újra meg fogja magát mérettetni az RTL Klub A Konyhafőnök című műsorában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás