promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A nyílt utcán támadták meg a Drágám, a kölykök összementek! sztárját – videó
Borítókép:  Rick Moranis / Walt Disney Pictures / Buena Vis / Collection ChristopheL via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szörnyű dolgot kellett átélnie Rick Moranisnak, ugyanis egy ismeretlen tettes csak úgy, a semmiből leütötte őt, aztán elhagyta a helyszínt.

A 67 esztendős Rick Moranist olyan alkotásokból ismerhetjük, mint a Szellemirtók, a Drágám, a kölykök összementek!-széria, Űrgolyhók vagy többek között A Flintstone család. A 80-as, 90-es évek egyik meghatározó komikus színésze volt, viszont 1991-ben elhunyt a felesége, így később elhatározta, hogy hátat fordít Hollywoodnak, és inkább a gyermekei felnevelésére koncentrál.

Vállalt még ugyan kisebb munkákat, de főleg csak a hangjával, ezért nagyon várták már a rajongók a visszatérését, ami végre meg is történt. Legutóbb pár hete Ryan Reynolds reklámjában bukkant fel, és bejelentették, hogy jön a Drágám, a kölykök összementek! feldolgozása is, amiben szintén szerepelni fog. Viszont most ennél jóval szomorúbb hír érkezett a sztárról.

Rick Moranist előjel és provokáció nélkül megtámadta egy férfi New Yorkban, a nyílt utcán.

Az idegen elkövető hirtelen egy ökölcsapással a földre kényszerítette az idősödő színészt, majd ott hagyta őt. Rick Moranis hívott magának segítséget, mert nagyon fájt a feje, a háta és a dereka, majd miután a kórházban megkapta az ellátást, feljelentést tett a rendőrségen, és azóta is nagy erőkkel keresik a támadót.

A híresség szerencsére már jobban van, de azért sokkolta az eset, és ezzel nincs egyedül. Ryan Reynolds például kicsit humorosan megjegyezte, hogy nem kellett volna pont 2020-ban szerepeltetnie őt, hiszen ez amúgy is egy pocsék év, és szinte várható volt, hogy történik valami hasonló szörnyűség. A Marvel-filmek Amerika Kapitánya, Chris Evans ennél jóval keményebben reagált a hírre:

„Forr a vérem. Meg kell találni ezt az embert. Senki sem érhet Rick Moranishoz”.

Itt lehet megnézni a támadásról készült videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás