promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dudás Miki ízléstelen péniszviccel törte meg a sírást a Nyerő párosban – videó
Borítókép:  Dudás Miki / rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szépségversenyen vettek részt a Nyerő páros hölgyei, a férfiak pedig igazán megható szövegeket írtak nekik, így persze el is tört szinte mindenkinél a mécses – majd jött Dudás Miki.

Az RTL Klubon futó Nyerő páros már rengeteg emlékezetes pillanattal ajándékozta meg a nézőket, de most sikerült egy minden eddiginél bensőségesebb epizódot készíteniük a szereplőknek. Megrendezték a Miss Pusztazámor 2020 nevű versenyt, ahol a lányok estélyiben, illetve fürdőruhában tették próbára magukat, majd került egy kis csavar az eseménybe, ugyanis a beszédüket a párjaik írták meg helyettük, az ő nevükben.

Igazán mély szerelmi vallomásokat hallhattunk, amiktől majdnem az összes pár elsírta magát, hiszen a Járai házaspár az őket ért nehézségekről beszélt zokogva, Dér Heniék a családalapításuk nehézségeibe avattak be minket, Zámbó Krisztiánék Zsuzsika elhunyt édesanyjáról meséltek, és még Rácz Jenőnek is sikerült annyira megnyílnia, hogy könnyek szöktek a szemébe.

Aztán jött Dudás Miki és párja:

„Nehéz helyzetben vagyok, elnézve a versenyzőket, nagyon csinos és vonzó megjelenésű lányok gyűltek össze ezen a versenyen. A legfiatalabb versenyzőként veszek részt most ezen a megmérettetésen, és talán ha nem tudnátok, meg se mondanátok rólam, hogy világra hoztam egy gyönyörű kis óriás babát. 61 cm, 4 kg. Ez a legcsodálatosabb dolog, ami történt velem életem során”

– kezdte Ivett, majd Dudás Miki bekiabált:

„Ahol 60 centi kijön, ott 60 centi bemegy!”

Ez a váratlan péniszvicc jól megtörte a meghitt hangulatot, de saját elmondása szerint elvileg csak azért tette, nehogy úgy elsírja magát a kedvese, mint a többiek.

Majd szerelme tovább folytatta, bár már akkor tudni lehetett, hogy lesz még itt ezen kívül más ízléstelenség is:

„[...] Megteszek mindent azért, hogy a lehető legjobb formámat mutassam. Azt gondolom, jó úton járok, ugyanis a múltkor nem engedtek felszállni a repülőre, mivel kérdezték, hogy van-e nálam robbanóanyag, én pedig mondtam, hogy van, ez a bomba segg.”

Dudás Mikin ezek után látszott a büszkeség, a többiek pedig eléggé kiakadtak rá, hiszen sikerült rendesen elrontania pár felháborító poénnal az amúgy kifejezetten őszinte, megható pillanatokat, amit eddig átéltek a verseny alatt. Dér Heni még meg is jegyezte, hogy sajnálja Ivettet, és Rácz Jenő is szóvá tette, hogy ez nagyon megalázó volt.

Itt lehet megnézni a bizonyos szempontból mókás jelenetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás