Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bochkor Gábor: Puskás Peti hazudik a nőivel kapcsolatban

Bochkor Gábor: Puskás Peti hazudik a nőivel kapcsolatban

Színes

Bochkor Gábor: Puskás Peti hazudik a nőivel kapcsolatban

Színes

BTP - 2020.10.01. 21:42

A rádiós a Bochkor című műsorban matekozott kicsit, és szerinte Puskás Peti kamuzik, hogy annyi nővel lefeküdt volna.

Múltkor robbant a bomba az RTL Klub Nyerő páros című műsorában, ahol az volt a kérdés, hogy mennyi nővel volt együtt az adott pár férfi tagja, mielőtt összejöttek volna. Tehát nem csak az számított, hogy kivel jártak, hanem az egyéjszakás kalandok is.

Itt Puskás Peti egy igazán dermesztő számot adott meg, mivel arra jutott magában, hogy körülbelül 4-500 nővel is lefeküdt, szóval nyugodtan ott lehet a Casanova-kalapban 35 évesen. Dallos Bogi úgy érezte, hogy ez inkább szégyen, mint dicsőség, mert elsírta magát a műsorban, de arra kérte párját, hogy inkább ugorják át ezt a dolgot.

Persze akadnak olyanok, akiknek a duplájánál kezdődik ez a szám, mint például Hugh Hefner vagy Mick Jagger. Aztán jöttek az elképesztő ágybabújási adatok:

ezek között ott van Charlie Sheen, Warren Beatty, de a rekorder Wilt Chamberlain körülbelül 20 ezres adattal.

Nem meglepő, hogy Bochkor Gábor műsorában is előkerült a kérdés, ahol a csapat szerint Puskás az igazi pornósokhoz ér fel ezzel, és a szakmában lehetne az a művészneve, hogy Peter Rifle.

Aztán jött a matek, mert Bochkor szerint elég kimagasló ez a szám, de nem csak szerinte van kamu szaga a dolognak, hanem a legtöbb ember így látja.

„Puskás Peti feltűnt 2006-ban a Megasztárban. Nem is gyűrte végig ezt, nyilván előtte nem volt nője. Következett az X-Faktor mentori széke, valószínűleg itt turbózódott fel a mennyiség. Dallos Bogival van egy éve együtt, ezt levonjuk ebből, marad 13 év, ebből levonhatunk hármat a Megasztár utáni pangás, és a többi. Nagyon durván 500 osztva tízzel, az évente 50 nő. Ha 52 héttel számolunk, hetente minimum egy nő. Egy fő 7-10 éven keresztül. Ez nem olyan egyszerű. Becserkészés, megvalósítás, eltávolítás. Csúnya játék”

– mondta a műsorvezető, aki azt üzente Dallos Boginak, hogy abszolút nehezen jön ki a matek, szóval nyugodjon meg.

Valószínűleg már azt is megbeszélték, ha Puskás Peti esetleg kamuzott volna, és médiahacknek szánta. Lehet, akik ferde szemmel néznek a férfiak közül Petire, azok inkább irigyek, de azt mindenki elfogadta, hogy van túlzás ebben az egészben.

Borítókép: EVAGAZDAG

Legolvasottabb hírek