promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Ádám reagált Köllő Babett Tóth Andival kapcsolatos kirohanására
Borítókép:  Szabó Ádám és Tóth Andi egykor / blikkruzs.blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sztárban sztár legutóbbi adásában elég durván nekiesett Köllő Babett Szabó Ádámnak, amiért szakítottak Tóth Andival, és most minden érintett elárulta a véleményét a kellemetlen közjátékról.

Sokakat szórakoztat a TV2 Sztárban sztár című műsora, amiben különböző hazai hírességek bújnak ismert előadók bőrébe. Viszont az egészet beárnyékolja kicsit az, hogy két versenyző, Szabó Ádám és Tóth Andi egykor egy párt alkottak, de végül pár hónapja szakítottak.

A szexi énekesnő múlt héten kimagasló teljesítményt nyújtott Tina Turnerként, aminek az lett az egyik eredménye, hogy a Feleségek luxuskivitelben sztárja, Köllő Babett kérdőre vonta Szabó Ádámot, hogy mégis hogyan tudott elengedni egy ilyen nőt, hiszen sose lesz többé hozzá fogható barátnője.

Voltak olyanok, akik szerint egy kicsit túllőtt a célon Köllő Babett, mivel nem kellett volna ennyire belefolynia a fiatalok viszonyába, viszont a Borsnak tett nyilatkozata alapján úgy néz ki, hogy Szabó Ádám nem haragszik rá emiatt.

„Teljesen igaza van Babettnek abban, hogy nem lesz ilyen barátnőm, mint Andi, belőle csak egy van. Valóban gyönyörű, ezt szerintem minden férfi látja, de ami még fontosabb, végtelenül tehetséges. [...] Azt gondolom, az értékelés Andi teljesítményéről kellett volna, hogy szóljon, és nem arról, hogy mi volt köztünk. Ettől függetlenül nem haragszom, szeretem Babettet és jól tudom, hogy csak elragadta a hév… Andinak és nekem is megvolt az okunk a szakításra, mi ezen túl vagyunk. Nyilván én is elismerem a műsorban nyújtott teljesítményét, de már egészen más szemmel és érzésekkel tekintek rá. Én csak a szépre, jóra emlékszem, tisztelem és a világ boldogságát, sikerét kívánom neki”

– árulta el Szabó Ádám.

Végül kiderült, hogy Köllő Babett is egy kicsit megbánta utólag a dolgot, legalábbis egyáltalán nem akarta, hogy bárki is rosszul érezze magát a megnyilvánulása miatt.

„Nagyon remélem, hogy nem bántottam meg Ádámot, nem ez volt a célom. Egyszerűen Andi hihetetlen tehetsége és brutális nőiessége számomra a tökéletességet jelenítette meg, őt magasztaltam fel, s kifakadt belőlem az értetlenség, látva a lehengerlő produkcióját. De részemről ez tényleg Andiról szólt, még ha nem is úgy jött le. [...] Megbántani senkit nem akartam, poénnak szántam, hiszen ez egy showműsor. Ugyanakkor hozzá kell tennem, hogy nagyon szép párnak tartottam őket, ők voltak a kedvenceim”

– magyarázta a műsor zsűritagja, Köllő Babett.

Tóth Andi viszont a reakciójával inkább kikerülte a témát, és ebből is látszik, hogy nem igazán szeretne beszélni az exéről, illetve a jelenlegi kapcsolatukról:

„Köszönöm Babettnek, de valójában túlságosan örültem a produkcióm sikerének ahhoz, hogy az Ádámot érintő témával foglalkozzak.”

Ezek alapján pedig bőven van rá esély, hogy hamarosan ismét valami hasonló élményben lesz része a nézőknek, mivel a visszajelzések alapján kifejezetten érdekli az embereket Tóth Andi és Szabó Ádám, és hosszútávon szinte elkerülhetetlen pár csipkelődő megjegyzés.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás