Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mészáros Mercédesz fehérneműjétől eláll a lélegzeted – válogatás

Mészáros Mercédesz fehérneműjétől eláll a lélegzeted – válogatás

Színes

Mészáros Mercédesz fehérneműjétől eláll a lélegzeted – válogatás

Színes

BTP 08:08

Mészáros Mercédesz villant, közben Alessandra Ambrosiónak nem ért véget a bikiniszezon, míg Alica Schmidt valóban az egyik legszexibb atléta a világon.

Mészáros Mercédesz befutott modellként és színésznőként is Kanadában, ami nem csoda, mivel a magyar származású lány eszméletlenül bevállalós, na meg a villantásaitól mindig eláll mindenkinek a szava. Most egy afféle sötét angyal kompozíciót vett elő – a fotóhoz oda is írta, hogy egyesek démonnak nézhetik így, míg mások angyalnak. Ezt már döntsétek el ti!

A brazil modellnek, Alessandra Ambrosiónak cseppet sem ért véget a bikiniszezon, és igazából neki nem is nagyon szokott. Szóval, amíg mi elkezdünk fázni, addig vele gyönyörű helyeken találkozhatunk majd. Most éppen Kaliforniában utazgat, legutóbb pedig a Santa Monica-i tengerparton villantott.

Alicia Schmidtet sokan tartják a világ egyik legszebb atlétájának. A 21 éves sportolónőnek hatalmas rajongó tábora van, és az Instagramon is már több mint 1,2 millióan követik. Egyszer talán egy külön válogatást is meg fog érdemelni tőlünk. Aliciát már ostromolta a Playboy is, de ő visszautasította, hogy levetkőzzön nekik. Amiket megmutat magából, azok maradnak az Instagram közönségnek.

Borítókép: Mészáros Mercédesz Instagram