promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs karanténba vonul: „Jani és Feri is pozitív”
Borítókép:  Blikk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Rádió 1 két műsorvezetője, Rákóczi Feri és Vadon Jani koronavírus tesztje is pozitív lett, ezért Sebestyén Balázs úgy döntött, önként vonul karanténba.

Nemrég kiderült a Rádió 1 több kollégájáról, többek között Rákóczi Feriről és Vadon Janiról is, hogy elkapták a koronavírust. Éppen ezért a rádiónál úgy döntöttek, hogy szeptember 28-a , hétfőtől minden műsorvezető otthonról fog dolgozni, és velük együtt minden alkalmazott home office-ban marad egy időre.

„A legfontosabb a kollégáink biztonsága, és a járványügyi előírások betartása. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megelőzzük a további fertőzéseket, ezért áttértünk az otthoni munkarendre mind a műsorvezetők, mind a háttérben dolgozók esetében. A rádió teljes területe ózonos fertőtlenítésen esett át”

- nyilatkozott a Blikknek Sivák Péter programigazgató.

A hírek szerint Rákóczi Feri és Vadon Jani nem mutatnak súlyos tünteket, mindhárman adásban lesznek hétfő reggel. Sebestyén Balázs is átesett már egy teszten, ami negatív lett. Ennek ellenére ő is úgy döntött, hogy karanténba vonul.

„Egész tavasszal az otthonainkból vezettünk műsort, így a körülményekhez alkalmazkodva most is azonnal át tudunk állni erre. Az én tesztem ugyan negatív lett, de mivel Jani és Feri is pozitív, elővigyázatosságból karanténba vonulok én is”

Ez azt jelenti, hogy hamarosan az RTL Magyarországtól is bejelentést kaphatunk azzal kapcsolatban, hogy Sebestyén Balázst vendégnyomozók fogják helyettesíteni az Álarcos énekes egyes adásaiban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás