promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Volt botrány Armando és A Konyhafőnök körül, míg Kelemen Anna ismét villantott
Borítókép:  TULOK[]ANDRAS/RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Összeszedtük nektek a hét legolvasottabb híreit. Lássuk, hogy mire voltatok a legtöbben kíváncsiak!

Elkezdték pletykálni, hogy A Konyhafőnök idei nyertese, Armando Mundarain valójában egy színész, akit a csatorna szerződtetett le a műsorhoz. Szerinted van benne igazság? Természetesen az RTL Klub is reagált a vádakra.

Nem is lenne igazi a hét, egy jó kis Kelemen Anna villantás nélkül. Ha ő beindul, akkor a kattintások is. Nézzétek meg, hogy mit osztott meg a rajongókkal!

Ezen a héten is folyamatosan csináltuk nektek a szexi válogatásunkat. Ezek közül az lett a legnépszerűbb, amiben Vajna Timi, Tóth Andi és Kim Kardashian szerepeltek.

Komoly változtatásokat léptett életbe a Lidl, amikről nem árt tudni mindenkinek. A hipermarket a vasárnapi nyitvatartásán is változtatott.

Majka és Majoros Hajnalka között dúl a szerelem. Nem olyan rég volt utóbbinak a születésnapja, amire Majka egy eszméletlen ajándékkal lepte meg. Mutatjuk, hogy mivel!

A TV2 akármit vett be, az RTL Klub toronymagasan veri őket. A visszatérő A mi kis falunkat képtelenség volt megverni. Meglátjuk a Dancing with the Stars hogy fog majd teljesíteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás