promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiakadt Rácz Jenő: „Ki az az ember, aki engem meg mer kérdőjelezni?” – videó
Borítókép:  Rácz Jenő és Dóri / rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igazán feszült jelenetnek lehettek szemtanúi a Nyerő páros nézői, ugyanis Rácz Jenő teljesen kikelt magából, és végül egy hatalmas szóváltás alakult ki.

Az RTL Klub sztárokkal teletömött műsora, a Nyerő páros máris rengeteg maradandó pillanattal ajándékozta meg a közönséget, hiszen kiderült, hogy például Zámbó Krisztián konkrétan összecsinálta magát egy koncert előtt, ráadásul még Puskás Peti is elárulta, hogy eddig körülbelül 400-500 nővel feküdt le, amitől szerelme, Dallos Bogi egyből el is sírta magát.

A legutóbbi adásban viszont a mókázást felváltotta a feszültség, ugyanis nagyon nehezen tudták elengedni a versenyzők, hogy Rácz Jenő korábban elég gorombán bánt kedvesével, Dórival, hiszen egy rossz válasz után nagyon kiakadt rá, és alig akarta folytatni a játékot. Most a többiek név nélkül tehettek fel kérdéseket, és természetesen ez is szóba került, ami eléggé fellobbantotta a sztárséf érzelmeit, és ilyen mondatok hagyták el a száját:

„Ki az az ember, aki engem meg mer kérdőjelezni?”
„Most én beszélek!”
„Ne szállj rám, mert én is rád szállok. Fejezd be, jó? Azonnal fejezd be!”

Rendesen meglepődött mindenki, hiszen nem ilyennek ismerték meg A Konyhafőnökben szereplő Rácz Jenőt. Úgy látszik, hogy egyáltalán nem tetszett neki, hogy mások a magánéletében turkálnak, és főleg a Járai házaspár volt az, akik hangot adtak a véleményüknek, mely szerint nem kellett volna ennyire ráförmednie Dórira.

Járai Kírán látszott leginkább, hogy mennyire nem tetszik neki Rácz Jenő arrogáns, lekezelő stílusa és az elhangzott fenyegetése, ezért ő is rendesen odacsapott neki:

„Mit képzelsz te? Azonnal vegyél vissza! Figyelj, nem a s*ggedből rántottad ki az embereket, úgy beszélsz folyamatosan az emberekkel!”

Rettenetes volt látni, ahogy ennyire egymásnak feszülnek a szereplők, de szerencsére Dóri végül higgadtan tisztázta a dolgokat, és elmondta, hogy ő ilyennek szereti Rácz Jenőt, és ez csak rájuk tartozik – később pedig azt állította, hogy szerinte ez a támadás egy taktikai lépés volt Járaiék részéről.

Itt lehet megnézni a balhét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás