promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emberméretű patkányt találtak a csatornában – videó
Borítókép:  Mexiconewsdaily.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hatalmas rémület pillanatok alatt elmúlt, viszont a videót nézve láthatjuk, hogy elképesztően élethű figurával van dolgunk, ráadásul a csatornában találtak rá.

Az igazság az, hogy egy dekorációról van szó, amely a csatornába esett.

A videón már csak idilli állapotokat láthatunk, a patkány nyugodtan ül, miközben a munkások tisztára sikálják. Emberek sürögnek-forognak körülötte.

A Mexiconewsdaily cikke számol be róla, hogy emberméretű patkányt halásztak ki a csatornából egy jókora áradás után. Mexikóban amúgy az esős évszakban megszokottak ezek a városra törő nagy vízrohamok, ilyenkor a esővízelvezető csatornák brutális mennyiségű szeméttel telnek meg. 

Erre most mutatós példa, hogy egy korábban halloweeni kellékként használt patkányfigura is ott végezte. 

A munkások összesen több mint húsz tonna szemetet húztak ki a csatornákból Mekikóvárosban. A furcsa leletről készült felvételek hamar felkerültek az internetre, ahol saját életre keltek.

Pár nap alatt mindenki a műpatkányról beszélt.

Magdalena Contreras városrész polgármestere pedig a helyi médiumokat és közösségi csatornákat használva közszolgálati közleményt juttatott el a lakosokhoz, arra kérte őket, hogy figyeljenek oda jobban, miket dobálnak ki az utcára, illetve tesznek ki a szemétlerakó helyekre, mivel ha jön a lezúduló víz, az nem fog válogatni, és mindent belemos a csatornákba, a dugulások nyomán pedig a város közterületei és a lakosok házai is könnyen bajba kerülhetnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás