promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pécsi Ildikót belülről emészti a bánat, 14 kilót fogyott a művésznő
Borítókép:  MTI/Zih Zsolt
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pécsi Ildikót, férje, Szűcs Lajos halála óta, saját bevallása szerint belülről emészti a bánat. Mint elárulta, tizennégy kilóval kevesebb, mint tavaly ilyenkor.

Nagyon nehéz időszakon megy keresztül a férjét, Szűcs Lajost július közepén elvesztő Pécsi Ildikó. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő ugyan mosolyogva segíti a színészeket a Fekete Péter című darab próbáján, de – ahogy fogalmazott – belülről emészti őt a bánat.

„Bár Papa lélekben velem van mindenütt, de hiányzik nagyon, szinte érzem, ahogy belülről emészt a bánat. Legalább tizennégy kilóval vagyok kevesebb, mint tavaly ilyenkor. Elég későn szoktam felkelni, ilyenkor reggelivel kezdek, az ebéd is kiadós, naponta hozzák házhoz. Délután is lepihenek, elég sokat alszom. Étvágyam is van már, sajnos, mégis fogyok. Aggódnak emiatt, a fogadott fiamtól most kaptam egy amerikai vitaminkészítményt, amitől talán megáll a fogyás. (...) A lelkem lett üres a Papa nélkül, majd mindennap kimegyek hozzá a temetőbe. A segítőmmel körbesétálom a nagy kertet, nézem, ahogy a kutyáim élvezik még a napfényt." – mesélt Pécsi Ildikó a Blikknek.

A művésznő a bulvárlapnak elárulta, hamarosan fát ültetnek elhunyt férje emlékére. De arról is beszélt, hogy bár nagyon várta, hogy újra színpadra lépjen végül visszaadta a szerepet. Ennek oka elmondása szerint az, hogy nagyon gyenge, nem tud úgy mozogni, ahogyan szeretne. 

„Nem akarom, hogy szánakozzanak rajtam, egy tolószékben ülve énekeljek, ezért visszamondtam a szerepet" – tette hozzá Pécsi Ildikó.

 

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás