promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 időjósa megrázó élményeiről mesélt
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hiába gyógyult ki a koronavírusból Barta Sylvia, még mindig nem érzi úgy magát, ahogy betegsége előtt. „Sok más tünet mellett a krónikus fáradtság az, ami nagyon zavar" – mondta az időjós.

A TV2 időjárás-jelentőjéről, Barta Sylviáról még áprilisban írtuk meg, hogy koronavírusos lett. Azóta a csinos időjós már túljutott a betegségen (ahogy egyébként férje és gyerekei is teljesen egészségesek már) , de saját bevallása szerint még mindig nem érzi úgy magát, ahogyan korábban. 

„Sajnos nem vagyok még a régi. Sok más tünet mellett a krónikus fáradtság az, ami nagyon zavar, mivel én mindig is egy nagyon energikus nő voltam, így furcsa, hogy egy teljes napot nem bírok ki anélkül, hogy ne pihenjek meg napközben – fogalmazott Barta Sylvia a Borsnak.

A csinos időjós arról is beszélt, nemcsak az ő, de férje életében is jelen van a fáradtság. Mint mondta, ugyan visszatért az edzésekhez, de koránt sem megy úgy minden, ahogy régebben. „A vírus előtt simán ment egy nap reggeli edzéssel, bevásárlással, munkával, majd utána a gyerekekkel a második műszakot is gond nélkül bírtam, most ez nem megy" – mondta Sylvi, aki Instagram-oldalán követői figyelmét is felhívta a megfelelő védekezésre, s arra, hogy vigyázzunk egymásra.

„Aggodalomra adnak okot az erőteljes immunválasz okozta bőrelváltozások, a sportolástól teljesen független izom- és ízületi fájdalmak, memória- és látás­zavarok, és még sok egyéb olyan tünet, ami a koronavírus-fertőzés óta jelentkeztek... és nem csak nálam, hanem a férjemnél is!" – vallott őszintén a TV2 időjárás-jelentője.

Barta Sylvia megjegyezte, zumbaóráit a legnagyobb elővigyázatossággal tartja meg, vendégei csak is maszkban és tiszta benti cipőben edzhetnek.

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás