promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Koronavírusos lett a TV2 időjósa
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még férjével és kislányával sem érintkezik.

Nemrég Kozma Dominik és Kapás Boglárka is a közösségi oldalán jelentette be, hogy megfertőződött a koronavírussal. Míg utóbbi azt mondta, semmiféle tünetet nem tapasztal magán, addig Barta Sylvia teljesen legyengült, erőtlenné vált, köhögött, és láza volt.

Elmondása szerint nem járt külföldön, nem jár nagyobb társaságokba, és mindig egészségesen él a családjával, éppen ezért fel sem merült benne, hogy akár ő is elkaphatja a vírust.

„Fel sem merült, hogy elkaphatom. Azonban egy idő után mégis elkezdtem gyanakodni, felhívtam az orvost, és a tesztet szükségesnek ítélte meg. Sajnos pozitív lett, és erről vasárnap értesítettem is a TV2-t”

- fogalmazott Sylvia a Borsnak.

Hozzátette, hogy már több mint három hete nem járt emberek között, szigorú karanténba vonult, de szerencsére minden segítséget megkap az orvosoktól. A családjával azonban nem érintkezik.

„A legjobban a gyerekeim és a férjem ölelése hiányzik. A TV2 szigorú biztonsági protokollja miatt nem tudom, mikor dolgozhatok újra, de most nem is ez a lényeg! Szeretnék újra teljesen egészséges lenni, ezért mindent megteszünk, és minden erőmmel erre koncentrálok”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás