promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fura videót készített Janka a hormonmentestől – népszerű kihívás lett belőle!
Borítókép:  illusztráció. Forrás: AFP/Wang Zhao.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azt kijelenthetjük, hogy a Cserháti-Herold Janka által érintett témákat nem lehet egy kézlegyintéssel elintézni.

Ha még nem hallottál Cserháti-Herold Jankáról, akkor itt az ideje, hogy elolvasd az alábbi, róla szóló cikkünket:

Néhány nappal ezelőtt érdekes „kísérlet” vette kezdetét: teljesen véletlenül – szoptatás közben – bekapcsolva maradt a telefon szelfikamerája, ami így alsó szögből készített felvételt, majd Janka felemelte a készüléket, 

és látni engedte azt, amit általában mindenki titkolni szeretne!


Janka azonban másképp gondolta, és Insta-sztoriban kiposztolta a videót. Ezután következett az, amire ő sem számított, és a videó egyfajta kihívás lett. Az idő előrehaladtával egyre több nő posztolja azt a videót, amely előnytelen szögből mutatja meg a rideg valóságot.


Tudatos Hedonista Ercsi pedig kihívást „készített” a posztból:


A kihívással kapcsolatban Cserháti-Herold Janka a következőket mondta portálunknak:

„Csak egy spontán ötlet volt, hogy megosszam ezt a kis szösszenetet insta story-ban. Szerencsére egyre nagyobb az igény a valóságos tartalmakra, de közben még mindig ömlik a tökéletességkultusz, amire még rádobnak egy lapáttal az instant arcplasztikát nyújtó filterek is. Szerintem nem baj, ha az ember a legjobb arcát akarja mutatni egy fotón, de fontosnak tartom, hogy lássuk, hogy az egy beállított pillanat, és mennyit számít a jól megválasztott szög, a fények, meg persze adott esetben az utómunka. Igazából csak egy emlékeztetőt akartam – magamnak, hogy attól még, hogy adott pillanatban előnytelen egy kép és nem tetszik, amit látok, nem kell, hogy ez ártson az önbecsülésemnek. Mindenkinek van a legelőnyösebb szelfi arca és az a tokás arc, amikor véletlenül megnyitod a szelfikamerát. Nem gondoltam, hogy kihívás lesz a kis kameraszöges mutatványomból, de örülök, hogy sokan fontosnak tartják az üzenetet”.

Ha megnéznéd a többi videót, akkor kattints ide!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás