promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Armando-botrány: fizetett színész nyerte A Konyhafőnököt?
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy bennfentes szerint A Konyhafőnök idei szériájának győztese, Armando Mundarain valójában egy színész, akit a csatorna szerződtetett le a műsorhoz.

Szeptember 18-án, pénteken ért véget A Konyhafőnök idei szériája, amit a 27 éves venezuelai származású, Armando Mundarain nyert meg. A férfi nemrég elárulta, hogy a műsor előtt elveszítette a munkáját, és sokáig nélkülöznie kellett, de arról is beszélt, hogy mire fogja költeni a 10 millió forintos nyereményt.

A műsor rajongói közül nagyon sokan örülnek Armando győzelmének, rengetegen zárták a szívükbe a megható történettel rendelkező fiatalembert, aki sok-sok év után A Konyhafőnökben ölelhette újra magához rég nem látott édesanyját.

„2011-ben cserediákként érkeztem Szegedre, ahol először hungarológiát hallgattam, hiszen szerettem volna megtanulni magyarul, majd később közgazdásznak tanultam. A főzés igazi szerelem számomra, ezért pár éve úgy döntöttem, hogy megtanulom minden fortélyát. Ráadásul mivel éttermek menedzselésével szeretnék majd foglalkozni, úgy gondolom, fontos, hogy az üzlet mindegyik részét ismerjem. (...) Kilenc éve nem voltam otthon, és édesanyámmal is egyszer találkoztam csak, amikor öt éve meglátogatott”

– nyilatkozta korábban Armando a Blikk-nek.

Természetesen a másik finalistának, Cserepes Ádámnak is komoly rajongótábora volt, akik csalódottak voltak, mikor nem a kedvencük lett a verseny győztese. Valószínűleg az egyikükhöz köthető az a súlyos vádakra épülő pletyka, ami az egyik Facebook-csoportban indult el.

Ebben a posztot létrehozó férfi egy bennfentes ismerősére hivatkozva azt írta, hogy Armando-t az RTL Klub szerződtette le a műsorban való szereplésre, és a győzelme mindvégig biztosított volt. A forrás szerint a csatorna szándékosan egy olyan embert keresett, akinek színészi múltja nem ismert, és akit megható élettörténete miatt azonnal megkedvelnek a nézők.

A férfi Armando IMDb-oldalát is mellékelte a poszthoz, ahol bárki megnézheti, hogy milyen filmekben és sorozatokban szerepelt eddig. A bejegyzett produkciók szerint Armando 2007-ben a Miranda visszatérben kapott először egy kisebb szerepet, de a későbbiekben játszott például az Aranyélet című nagysikerű magyar sorozatban, és a Terminátor: Sötét végzetben is.

Ezzel kapcsolatban megkerestük az RTL Magyarországot is, akik az alábbi választ küldték:

„Armando Mundaraín nem hivatásos színész. Édesapja, aki már hosszú évek óta nem él családjával, egy dél-amerikai producer, Armando az ő filmjeiben volt látható statisztaként. Emellett dolgozott vendéglátásban is. Ezt a hagyományt folytatta, mikor Magyarországra került. A gasztronómia gyakorlása mellett, jelentkezett statisztaként pár filmforgatásra. A Konyhafőnök megrendelőjétől és gyártójától egyaránt távol áll az efféle szándékos félrevezetés, ezért határozottan visszautasítjuk ezeket a rosszindulatú feltételezéseket!”

A férfi posztját rövid időn belül ellepték a negatív hangvételű kommentek, amiben az emberek megvédték Armando-t. Nem sokkal később törölték is a bejegyzést, ami – úgy tűnik – egyértelműen abból a célból született, hogy egy újabb rosszindulatú pletykát indítson el A Konyhafőnök egyik versenyzőjéről; csakúgy, mint nemrég Handival kapcsolatban, akiről azt beszélték, hogy volt egy kis hátszele a műsorban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás