promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon aggódik Gáspár Bea: „Nem élném túl, ha Győzőt börtönre ítélnék”
Borítókép:  Gáspár Bea / blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Komoly vádakkal állt bíróság elé Gáspár Győző, emiatt felesége, Bea rettenetesen félti őt, hiszen akár börtönre is ítélhetik szerelmét.

Költségvetési csalással gyanúsítják Győzikét, ugyanis a vádak szerint állítólag nem adózott megfelelően a családi vállalkozás, és emiatt két ügyet is indítottak ellene. Az egyiknél pénz-, a másiknál börtönbüntetés várhat a sztárra, de ő azt mondja, hogy ártatlan, és majd ki fog derülni az igazság – egyelőre viszont egy igazi rémálom számára az egész, amióta három évvel ezelőtt lerohanták őket a kommandósok.

„Egyszerűen nem értem, mit keresek itt a bíróságon. Nem követtem el semmit, nem csaltam, nem loptam, ezt be is fogom bizonyítani. Majdnem 60 millió forintot befizettem már, pedig nem loptam el azt a pénzt korábban. Mégis, azt akartam, hogy vége legyen ennek az egésznek, azért utaltuk át az összeget”

– mesélte a Blikknek Gáspár Győző.

Természetesen nem csupán őt, hanem feleségét, Gáspár Beát is megviseli a dolog. Szerencsére kitart férje mellett, hisz az ártatlanságában és támogatja mindenben. Akármilyen komoly is ez a megpróbáltatás, együtt átvészelik ezt a rettenetes időszakot, és bízik abban, hogy nem lesz baj, aztán hamar maguk mögött tudhatják ezt a szörnyűséget.

„Nem élném túl, ha Győzőt börtönre ítélnék. Ő a férjem, és tudom, hogy nem követett el semmi rosszat. Nem tudom, mennyi megpróbáltatás vár még ránk, de az biztos, hogy mi családként összetartunk, és a végsőkig küzdünk az igazunkért”

– árulta el Gáspár Bea.

Még nem lehet tudni, hogy mi lesz az ügy vége, de jelentős vagyoni hátrány okozása esetén kettőtől nyolc évig tartó szabadságvesztés is kiszabható, így sajnos van miért aggódnia a Gáspár-családnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás