Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Konyhafőnök győztese elárulta, mire költi a nyereményét

A Konyhafőnök győztese elárulta, mire költi a nyereményét

Színes

A Konyhafőnök győztese elárulta, mire költi a nyereményét

Színes

Helmeczi Benjamin 16:58

Bár nagyon örül a nyereménynek, Armando Mundarain nem akarja azonnal elkölteni a 10 millió forintot, hiszen már eldöntötte, mire fogja fordítani.

A Konyhafőnök idei szezonját a 27 éves Armando Mundarain nyerte meg, aki amellett, hogy megkapta a konyhafőnök címet, 10 millió forinttal is gazdagabb lett. A venezuelai férfi alig akarta elhinni, hogy ő lett a verseny győztese.

„Volt, amikor már azt hittem, feladom, nem bírom tovább, és amikor kiderült, hogy én nyertem, akkor éreztem, megérte minden nehézség. Hálás vagyok, hiszen magamon kívül annyian segítettek, támogattak, nélkülük nem sikerült volna”

- fogalmazott a Blikk-nek Armando, akinek édesanyja, Alici nem sokkal a műsor kezdete után költözött Magyarországra.

„Anyu nem érezte magát biztonságban Venezuelában, és én is nyugodtabb vagyok, hogy itt van velem. Nagyon jó vele élni, sok közös programot csinálunk, és mivel nem beszél magyarul, mindenhova megyek vele, hogy tudjam segíteni”

Armando A Konyhafőnök előtt nem sokkal veszítette el a munkáját, ezért egy ideig nélkülöznie kellett. Mindazonáltal most sem akar fékevesztett költekezésbe kezdeni, hiszen már egy ideje eldöntötte, hova fog kerülni az a 10 millió forint.

„A járvány előtt a vendéglátásban dolgoztam, de munkanélküli lettem, ezért próbálok nem költeni a 10 millióból. Ezért nem is veszünk ki anyunak saját albérletet, hogy tudjunk spórolni. Van egy tervem, egy gasztrovlog, később ebbe szeretném majd fektetni a nyereményt”

Borítókép: Blikk