promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fördős Zé megmutatta 17 évvel fiatalabb barátnőjét – képek
Borítókép:  Fördős Zé / blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Konyhafőnökből ismert Fördős Zé a jelek szerint kifejezetten imád kerékpározni, ráadásul a legutóbbi túráját nem egyedül tette meg, hiszen vele tartott szerelme is.

Hamar az ország egyik kedvenc gasztro arca lett Fördős Zé, aki jelenleg is az RTL Klubon futó A Konyhafőnök című műsorban szórakoztatja a közönséget. Viszont akármennyire is a nézők életének oszlopos részévé vált az utóbbi időben, nem sokat tudunk a hírességről, mivel sikerült neki a lehetetlen, és a magánéletének egyes részeit tényleg nem kötötte a nyilvánosság orrára – ezért is különleges a poszt, amit nemrég kirakott.

Fördős Zé elment egy kicsit e-bike-ozni, és a Budai-hegységből egészen Dobogókőig jutott, majd vissza. Elég megterhelő lehetett, de szerencsére nem kellett egyedül szenvednie, hiszen ott volt mellette tizenhét esztendővel fiatalabb párja, Sári is, akivel nagyon boldognak tűntek a túrán lőtt képeken.

Eddig sem volt titok a kapcsolatuk, viszont ritkán láthatjuk őket együtt, ezért is lepődtek meg a sztár követői. Bár hamar elterelődött a téma, hiszen az emberek nem igazán tudták hová tenni az elektromos kerékpárt, és többen is kiakadtak azon, hogy nem normál bringát használtak, mivel ez így „csalás”. De Fördős Zé szerint nincs ezzel semmi baj, mivel ugyanúgy teker az ember, csak akár dupla akkora távot is képes megtenni, szóval mindenképp érdemes kipróbálni.

Itt lehet megnézni a fotókat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás