promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leállították A Konyhafőnök VIP forgatását, mert valaki koronavírusos lett
Borítókép:  A Konyhafőnök VIP / RTL Klub (via 24.hu)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A mai napon azonnal felfüggesztették az RTL Klubon futó A Konyhafőnök VIP munkálatait, mert egy közreműködőnek pozitív lett a koronavírus-tesztje.

Az RTL Klub gasztro sikerműsora, A Konyhafőnök VIP sokak kedvence lett az utóbbi időben, hiszen mindig van benne pár érdekes étel, izgalmas konfliktus vagy egymás mókás szívatása. Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő folyamatosan azon vannak, hogy a nézők remekül szórakozzanak, de most sajnos elég komoly gondba ütköztek, így egy időre muszáj letenniük a kötényt.

„Azonnali hatállyal leállították a Konyhafőnök VIP forgatását, mert egy közreműködő első körös COVID tesztje pozitív lett. A verseny forgatása augusztus eleje óta a gyártó által bevezetett szigorú egészségügyi biztonsági szabályok betartása mellett zavartalanul folyt. A műsorban résztvevők PCR tesztelését és a fertőtlenítést megkezdik. A forgatás akkor folytatódik, ha minden résztvevő két negatív PCR teszttel rendelkezik”

– olvasható az RTL Magyarország közleményében.

A szünet ma, azonnali hatállyal lépett érvénybe, és sajnos még nem lehet tudni, hogy az emberek mikor térhetnek vissza a stúdióba. A koronavírus-járvány eddig is rengeteg gondot okozott az egész világon, de most még A Konyhafőnök VIP-ra is hatással van, így ismételten érdemes figyelmeztetni az embereket arra, hogy legyünk elővigyázatosak, a közösség érdekében tartsuk be a szabályokat, és ügyeljünk a megelőzésre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás