Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nem hiszed el, hogy mióta nem pasizott Drew Barrymore

Nem hiszed el, hogy mióta nem pasizott Drew Barrymore

Színes

Nem hiszed el, hogy mióta nem pasizott Drew Barrymore

Színes

Toronicza Péter 10:11

A színésznő bevallotta, hogy teljesen kiábrándult a férfiakból, így már nagyon régóta inkább egyedül van.

Drew Barrymore elég kevés szerepet vállal mostanában, legutóbb a Dél-kaliforniai diéta című sorozatban lehetett vele találkozni. Ettől még nem unatkozik, mivel a sminkbirodalmát építgeti, valamint beindította önálló műsorát, a The Drew Barrymore Showt.

A 45 éves színésznő pont itt tett egy merész kijelentést a magánéletéről, mivel megosztotta mindenkivel, hogy öt éve már nincsen senkije, és a randizást sem igazán merte bevállalni. Az elsődleges ok Will Kopelman színész, akitől 2015-ben vált el Barrymore, ami annyira megviselte, hogy még nem igazán tudott túllépni a dolgon.

„Öt év alatt teljesen bezárkóztam. Még nem tudom, hogy meg fogok-e tudni nyílni bárkinek is, jelenleg ez nem megy nekem”

- mondta a színésznő, aki olyan törést szenvedett, amiből nagyon nehezen tud felállni.

Hihetetlen, de Barrymore próbálkozott azért randizós applikációkkal, de nem igazán volt sikerélménye, így letörölte magát. Csak azért próbálta meg, mert Amy Schumer is ott talált rá az igazira.

A kétgyermekes anyuka amúgy nagyon aranyos, és jó formában is van, egyáltalán nem látszik rajta a kor. Remélhetőleg lassan újra rá fog találni a szerelem.

Borítókép: Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP