Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A pulton ordítozott egy nő, mert nem szolgálták ki a KFC-ben

A pulton ordítozott egy nő, mert nem szolgálták ki a KFC-ben

Színes

A pulton ordítozott egy nő, mert nem szolgálták ki a KFC-ben

Színes

Toronicza Péter - 2020.09.17. 09:09

A jelenlegi szabályzat kimondja a járvány miatt, ha nincs szájmaszk, akkor nincsen csirke se.

Még nyár elején volt egy sztori, amikor a csirkés gyorsétterem megtagadta a kiszolgálást, de az nem szájmaszk miatt volt, hanem mert az 55 éves Ian Bell lovaskocsival hajtott oda az egyik autós KFC-hez. A vezetőség indoka az volt, hogy a többi vendég egészsége és biztonsága érdekében ki kellett állítaniuk a sorból a lovaskocsival érkező vendéget.

Bell az aranyos lovaskocsijával ezután áthajtott a konkurens McDonald’s-hoz, ahol így is készségesen kiszolgálták.

Most azért más volt a helyzet a kaliforniai Fresnoban található KFC étteremben, mivel szigorú szabályok vannak jelenleg a maszkviselésre, és az alkalmazottak valóban nem szolgálhatnak ki senkit, aki anélkül megy be.

Aztán megérkezett a nő, aki megcsinálta a szájmaszk nélküli őrületet. Természetesen közölték vele, hogy ha nincs maszk, akkor nem tudják kiszolgálni, majd a vendég felugrott a pultra, és balhézni kezdett. Többször is közölte trágár kifejezésekkel, hogy ő bizony éhes, és mindenki elmehet a fenébe.

Előfordulhat, hogy a nő részeg volt, vagy csak szimplán őrült. Azt biztosan nyomatékosan közölte, hogy éhes, lehet annyira, hogy még a szájmaszkját is megette útközben. Az alkalmazottak tudatták vele, ha nem fejezi be a balhézást, akkor rendőrt fognak hívni.

A hölgy még lerúgott néhány dolgot a pultról, majd éhesen távozott. Reméljük azért valahol helyre tudta hozni a vércukorszintjét.

Borítókép: William WEST / AFP