Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hatalmas melleivel csábít Cristiano Ronaldo barátnője – válogatás

Hatalmas melleivel csábít Cristiano Ronaldo barátnője – válogatás

Színes

Hatalmas melleivel csábít Cristiano Ronaldo barátnője – válogatás

Színes

BTP 08:08

Lady Gaga meztelenül vett egy jégfürdőt, míg Hailey Bieber popsit villantott a medencében.

Cristiano Ronaldo barátnője, Georgina Rodríguez folyamatosan növeli az Instagramos követőtáborát, amióta beindult a karrierje. Messze van még a párja 238 milliójától, de azért a 21 millió sem rossz. A 26 éves modell mindig olyan szexi képeket posztol, hogy mindenki az állát keresgeti a földön. Most egy fotózás előkészületeinél láthatjuk bikiniben, ahogy éppen sminkelik, de hamarosan a teljes sorozat napvilágot lát majd. Természetesen figyeljük, és mutatjuk később nektek!

Rég jártunk Lady Gaga Instagramján, aki múltkor bikiniben pózolt, de közben lemaradtunk arról, hogy lehűtötte magát meztelenül egy kád jeges vízben. A maszk is takar, de sajnos a jégkockák is.

Az énekesnő az utóbbi időben nem vitte túlzásba a villantást, ha úgy is jött ki a lépés, a fotó inkább az új hajára koncentrált, ami amúgy remekül áll neki.

Justin Bieber felesége, Hailey Bieber újabban mindig a fenekét helyezi előtérbe, akárcsak a mostani frissen posztolt képen. Persze, közben azt kérdezi a követőitől az amerikai elnökválasztás közeledtével, hogy regisztrált-e már mindenki a szavazásra. Hailey popsija már biztosan...

Borítókép: Alberto PIZZOLI / AFP