Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mihalik Enikő félmeztelenül készül az őszre – fotó

Mihalik Enikő félmeztelenül készül az őszre – fotó

Színes

Mihalik Enikő félmeztelenül készül az őszre – fotó

Színes

Baranyecz János 08:08

Egy szexi divatfotózáson vett részt a gyönyörű Mihalik Enikő, a végeredmény pedig természetesen igazán csábító lett – persze egy kis eleganciával fűszerezve.

Úgy látszik, hogy amióta itthon van Mihalik Enikő, azóta csak kondizik, fotózásokra jár, és pucérkodik a Balatonnál. Ezzel persze nincs is semmi gond, hiszen folyamatosan dokumentálja az eseményeket, így a követői nagyon boldogok, mivel legtöbbször pikáns, vadító fotókat posztol magáról a világhírű modellünk, szóval pontosan tudja, hogy mi kell a kiéhezett közönségnek.

Most a Marie Claire nevű magazin kérte fel Mihalik Enikőt, hogy fogjanak össze pár őszies kép kedvéért, amik egyikén a manöken egyáltalán nem visel felsőt, így félmeztelenül, egy zöld sapkában élvezi a nyugodt, meseszép környezetet.

Ennél persze nem is kellett több ahhoz, hogy megjelenjenek a hódolók, így rögtön el is lepték a fotó melletti kommentszekciót a vágyakozó, dicsérő hozzászólások. Ebből is látszik, hogy bőven van igény Mihalik Enikő szépségére, és egy ilyen visszafogottan dögös kép láttán is rengeteg embernek kezd hevesebben verni a szíve.

Itt lehet megtekinteni a modell remekül sikerült fotóját, persze csak saját felelősségre:

Borítókép: Mihalik Enikő / Stephen Lovekin / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP