Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

50 Cent csak úgy adott 30 ezer dollárt pár gyorséttermi alkalmazottnak – videó

50 Cent csak úgy adott 30 ezer dollárt pár gyorséttermi alkalmazottnak – videó

Színes

50 Cent csak úgy adott 30 ezer dollárt pár gyorséttermi alkalmazottnak – videó

Színes

Baranyecz János 14:14

Igazán kellemes meglepetést okozott 50 Cent az egyik Burger King dolgozóinak, mikor pár napja váratlanul szétosztott közöttük több mint 30 ezer dollárt.

A világon szinte mindenki ismeri az „In Da Club”, illetve a „Candy Shop” című slágerek előadóját, 50 Centet, aki az utóbbi években zenész helyett lassan már inkább színésznek számít. Most kiderült, hogy a rappernek aranyból van a szíve, hiszen éppen egy Jay Mazini nevű influencerrel járt a New Yorkban található Queens azon környékén, ahol a híresség felnőtt, ezért komoly dolgot találtak ki.

50 Cent fogta magát, és odament a helyi Burger King munkásaihoz, hogy mindenkinek adjon egy köteg pénzt, és végül összesen több mint 30 ezer dollárt osztott szét közöttük.

Természetesen hatalmas volt az öröm, de érdekes módon úgy tűnt, mintha nem is az adománynak örültek volna annyira az emberek, hanem inkább Curtis Jackson, vagyis 50 Cent megjelenése hozta őket lázba. Az biztos, hogy bearanyozta az estéjüket, sőt, még a rendőrök is megjelentek az esemény láttán, akiknek szintén pénzt akart adni a sztár – de persze előtte mindenkinek szólt, hogy kapcsolják ki a kamerákat.

A MovieWeb cikke alapján Jay Mazini amúgy rendszeresen csinál ehhez hasonló dolgokat, szóval jó eséllyel ő volt az ötletgazda. 50 Cent boldog arcát látva viszont elég valószínű, hogy nem ez lesz az utolsó alkalom, hogy ilyen típusú jótékonykodásra adja a fejét.

Itt lehet megtekinteni az akciót:

Borítókép: 50 Cent / Leon Bennett / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP