promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Anikó új szája teljesen kiakasztotta az embereket – képek
Borítókép:  Molnár Anikó / rtl.hu (via blikk.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Komoly dologra szánta el magát Molnár Anikó, hiszen feltöltette az ajkait, de a végeredmény annyira nem tetszett a követőinek, hogy egyből be is támadták őt.

A Való Világ, és a Nagy Ő című műsorokból ismert Molnár Anikó sokak szerint úgy gyönyörű, ahogy van, de ő mégis elhatározta pár napja, hogy szeretné egy kicsit megváltoztatni a külsejét. Hosszú idő után engedett a csábításnak, és elment egy szépészeti beavatkozásra, de azért előtte izgatottan közölte a dolgot a rajongóival, akik persze támogatták őt a döntésében – hiszen az ő boldogsága a legfontosabb.

„A szeptember az én hónapom. Két hét múlva 45 éves leszek. Ezért úgy döntöttem, minden olyan dolgot megcsinálok, amiről eddig csak ábrándoztam, amiket eddig halogattam. A mai nap az első ilyen nap. Soha nem csináltam titkot abból, hogy a homlokomat botoxoltattam már néhányszor, más beavatkozás az arcomon nem történt. Eddig. A drasztikus plasztikai beavatkozásokat mindig ketültem, ezután sem tervezek semmi ilyesmit, viszont a hialuronsavas szájkorrigálással mindig is kacérkodtam, csak féltem tőle. Féltem a fajdalomtól, a végeredménytől. Viszont amikor megláttam itt az instán néhány előtte-utána képet lányok szájáról, úgy döntöttem, kipróbálom én is. És most itt vagyok. És izgulok. De tudom, hogy az eredmény csodás lesz. Izgulok, szorítsatok!”

– mesélte hétvégén a még plasztikázás előtt álló Molnár Anikó.

Később természetesen mindenkinek büszkélkedett az új, dús ajkaival, viszont sajnos nem olyan reakciót kapott, mint amit várt, ugyanis a követői hirtelen könyörtelenül ellene fordultak, és elég sértő dolgokat vágtak a fejéhez, ezzel pedig rendesen a tudtára adták, hogy egyáltalán nem jön be nekik a változás.

  • „Hogy lehettél ilyen hülye ???? Ami szexi volt rajtad az a szájvonalad VOLT !!!”
  • „Egy gyönyörü nő igy eltorzitani a gyönyörü száját borzalmas mintha nemis te lennél!”
  • „Most már tökéletes segget csináltál a szádból is!..szép volt ha ezért még fizettél is..”
  • „Anikó ez borzalmas, kár érted”
  • „Atyaúristen! Megőrültél? Te tudod, hogy milyen nagyon ronda lettél???!!”

– csak néhány példa a kommentben érkező támadások közül.

Reméljük, hogy Molnár Anikó nem veszi túlzottan zokon ezeket a szívtelen beszólásokat, hiszen tényleg az a lényeg, hogy ő mit gondol magáról. Szóval igazából teljesen mindegy, hogy mit mondanak rá az emberek, amíg így jól érzi magát a bőrében.

Itt lehet megtekinteni a híresség új kinézetét:

Itt pedig a beavatkozás előtti állapotot láthatjuk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás