promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Anikó elárulta, hogy mivel lehet őt meghódítani
Borítókép:  Molnár Anikó / blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Való Világ és a Nagy Ő egykori sztárja, Molnár Anikó nagyon nehezen találja meg a szerelmet, pedig jó ideig próbálkozott a társkeresőkön is.

Molnár Anikót a Való Világból, vagy a Nagy Ő című műsorból ismerheti a közönség, ahol rendesen elkápráztatta a nézőket gyönyörűségével. Alapból talán azt hinné az ember, hogy egy ilyen vonzó hölgy számára egyáltalán nem jelent gondot a pártalálás, de úgy tűnik, hogy sajnos nem olyan egyszerű a dolog, hiszen a sztárnak jelenleg nem igazán van szerencséje a szerelemben.

A Bors írja a HOT! magazin interjúja alapján, hogy Molnár Anikó már többször is megégette magát az online társkeresőkkel, ahol nem csupán egy tipikus „szépfiút” keresett magának, hanem egy igazi párt szeretett volna, akivel jókat lehet beszélgetni. Végül megunta az egészet, ezért most komoly elhatározásra jutott.

„Hiába néz ki jól egy férfi: ha nincs közös témánk, akkor megette a fene az egészet. Sokat merengtem azon, hogy jó-e vajon, ahogy eddig éltem. Aztán úgy döntöttem, nem fecsérlem az időmet a görcsös párkeresésre. Átértékeltem az életem, és végiggondoltam, mi a fontos számomra. Hiszem, hogy megtalálom majd az igazit. Most az önfejlesztésre koncentrálok, és mindennap hálát adok mindenért, amit a Jóisten adott. Ez pedig mindenhez erőt ad”

– mesélte Molnár Anikó, akit ezek alapján egy érdekes, kedves férfi tud meghódítani, akivel több dologról is tudnak beszélgetni, mert hasonló az érdeklődési körük.

Igaz, hogy hatalmasat csalódott a különböző pasizós portálokban, de így legalább rájött, hogy nagyon fontos magunkkal is foglalkoznunk. Meg persze azt már sokan megtapasztalták, hogy akkor jönnek a legjobb dolgok, amikor egyáltalán nem várjuk őket, szóval lehet, hogy hamarosan Molnár Anikó is megtalálja az igazit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás