promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Barátok közt Magdi anyusát egy másik férfival csalta meg a párja
Borítókép:  Fodor Zsóka / via 168ora.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas titkot árult el a Barátok közt egykori sztárja, Fodor Zsóka, hiszen kiderült, hogy régi szerelme egy férfival kavart, miközben együtt jártak.

Szinte az egész ország csak Magdi anyusként ismeri Fodor Zsókát, aki hosszú évekig alakította az RTL Klub Barátok közt című sikersorozatában a legendásnak számító karaktert. A Blikk most arról ír, hogy a Life TV-nél vendégeskedett a színésznő, mikor kicsit kényesebb témák is előkerültek, és végül olyan dolgot mesélt, amivel mindenkit meglepett, és alig hittek a fülüknek.

„Nekem volt egy szerelmem, nagyon jóképű fiú volt, bár én se voltam csúnya. A házban, ha lejöttünk a lépcsőn, és köszönt nekem egy férfi, fölhördült. A színház közepére leült, amikor én próbáltam, majd nézte, hogy nincs-e más, aki engem néz. És elhagyott egy szőke, bajszos dobosért”

– osztotta meg a világgal a fájdalmas történetét Fodor Zsóka.

Végül egy kicsit helyesbített, és elmondta, hogy egyszer rajtakapta a két csókolózó férfit a folyó partján, és ekkor döntött úgy, hogy véget vet a kapcsolatnak. Azt viszont nem árulta el, hogy pontosan kiről is volt szó, de annyi kiderült, hogy ő is színész volt, de már elhunyt. Az biztos, hogy nagyon fájdalmas lehetett neki ez az eset, de ezek alapján szerencsére sikerült feldolgoznia.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás