promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jack Black szinte meztelenül próbál meglovagolni egy felfújható T-Rexet – videó
Borítókép:  Jack Black / KEVORK DJANSEZIAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Rocksuli sztárja, Jack Black elég aktív manapság YouTube-on, így most azt is megcsodálhattuk, hogyan harcol csaknem pucéran egy gumidinoszaurusszal.

Rengeteg vígjátékban láthattuk már Jack Blacket, hiszen Hollywood egyik legmókásabb arcáról van szó, aki ráadásul még fantasztikus zenész is. 2018 végén csinált egy YouTube-csatornát JablinskiGames néven, ahol játszani, zenélni, hülyülni és vlogolni szokott, így minden eddiginél jobban megismerhetjük őt. A színész nemrég megszabadult hatalmas hajától és szakállától, ez pedig komoly szabadságérzetet adott neki, amit egy kis pancsolással koronázott meg.

Jack Black úgy gondolta, hogy a nyári hőségben tökéletes lezárás lenne a legutóbbi videójához, ha egy aprócska fürdőgatyában próbálna meg ráugrani a medencében békésen úszkáló, felfújható T-Rex játékra – de sajnos nehezebbnek bizonyult a dolog, mint gondolta, így igazi kihívás lett számára, hogy meglovagolja a szerencsétlen dínót.

Sokadik támadásra ugyan, de összejött neki, így nagy volt a boldogság, ráadásul közben a közönség is egy igazán szórakoztató, őrült videóval gazdagodott. Nagyjából ez az alkotás jellemzi legjobban Jack Black YouTuberkedését, és nem túlzás azt állítani, hogy egyenesen kihagyhatatlan lett a végeredmény, amit itt lehet megtekinteni – de csak akkor, ha nem félünk attól, hogy a híresség teste bármilyen nem várt hatással lesz ránk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás